Така здравейте![]()
Имам въпрос за бананите... казаха ми че засищат и реших да пробвам нещо като диета и наистина е така засищат ме за няколко часа но не това е проблема... 1 приятел ми каза че бананите "надуват" смисал така те издуватвярно ли е това? Ако не сам го обяснил правилно кажете ще се пробвам да го обясня по друг начин
![]()
Бананите засищат , но са едни от най-калоричните плодове.
Envoi moi ! ;]
С банани не се отслабва![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
от ябълките се отслабва повече
Никоя сила в света не е в състояние да превърне душата във въглен. Тя за вечни времена си остава един скъпоценен камък.
бананова диета ли ще правиш? - късмет!
![]()
![]()
![]()
<N>
ima takava dieta, no ne ste razbrali pravilno:
Zakuska: banan, karamelizirani jabe6ki but4eta, o4i ot qre - svareni, malko pa4i mozak i edna svarena zurla s malko pudra zahar + sos za vkus.
Obqd: banan, krastavica, namazana sas gnoi ( moje soda bikarbonat na vkus ) i malko svinski u4i + rakiika, okolko 3l, za meze- salam ot 17g. prepora4itelno e da e s muhal. A za desert agne6ki o4i sas pe4ena zmiq i malko piiper na vkus. Ako imate deca - paqk za desert , ama tlast!!!
![]()
![]()
Ve4erq: banan, malko parjeni 4ove6ki beli i debeli ,. kosmati kraka s raz6ireni veni, ako vi se doqde kebap4e , a vi marzi da otidsete do magazina- 2 so4ni prasta i ezik za pikantnost.
Kasmiiiiiiiiiet! a ZA napitki- 4ove6ka pot..mn e hubAVO i deistva pri nas 130kg-te ,, spazvaite q i vie, nqma da sajalqvate!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
debelanata shishkolanata
ела ми го кажи на менПървоначално написано от Irenchety
не вярно, не се отслабва само то плодове, кога ще разберете, че без спорт няма отслбване!
![]()
Дам,така е.Аз съм жив пример-нашите са предразположени към напълняване ,а аз цял живот имам хубава фигура.Това се дължи на факта,че спортувам от най-ранна детска възраст.Първоначално написано от colymoly
![]()
По темата: един банан седмично не мисля,че е кой знае какъв проблем.![]()
аз ям банани с цел надебеляване![]()
Ако искаш да се почувстваш богат,преброй онези твои неща,които не си купил с пари!
Заради голямото съдържание на фруктозова захар,бананите засищат,но пък спират топенето на мазнините за малък период от време,когато си на диета,тъй че банан не е препоръчително,освен ако не ти се яде супер много сладко и така да залъжеш мозъка си,че банана е въпросното сладко.А няма по-добро нещо за отслабване от ябълката,портокала и мандарината (личен и лекарски опит).
Глупости.От плодове и нормално движение,примерно ходене пеша до даскало,изкачване на стълби се отслабва и то много,но пък може при по-пълните да се отпусне кожата (голяма вероятност) и после е изключително трудно пък да си я "стегнеш",защото трябва да трупаш мускулна маса,която да запълни това пространство,а това не е лесно.Първоначално написано от colymoly
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Вярно,че бананите засищат,но от тях се пълнее...не са най-подходящи за диета...Плюс това не значи като си на диета да ядеш само едно нещо в продължение на месец.Яде се от всичко полезно в умерени количества и спорт ест.![]()
Първоначално написано от smiLe49
Отиди се наспи,моля те
![]()
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
не съм забелязала да се дебелее от банани.аз много ги харесвем и си ги ям почти всеки ден.все пак е плод и е полезен.
с банани няма никакъв шанс да отслабнеш... грейпфрут за отслабване до колкото знам аз..![]()
xaxaxaxa![]()
+1Първоначално написано от MrUndaztood
Първоначално написано от Drogiranata_
Абе нз, ама банани и мед става мн хубава маска за лице![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
zuzimuzi ти си наистина много зле. Достатъчно е да пускаш по едно малоумно и червено мнение на тема, не е необходимо по няколко пъти едно и също![]()
![]()
по темата: Мисля, че бананена диета хич няма да ти е от полза. Първо, бананите са само въглехидрати, а организма се нуждае страшно много от протеини, особенно пък като ще отслабваш, че да не ти се отпусне кожата и да не свалиш мускули вместо мазнини... Но пък нищо не ти пречи да си хапваш банан за междинно хранене, но нека да е сутрин(мое мнение, аз ядох банани и отслабнах)
Божеразправия за някакви вкусни и грозни банани
Абе като гледам как сте се завайкали кой колко банани яде, какви други храни яде, някакви диети ... да пази Господ... аз се чудя как така са малко тези момичета,които ядат какви ли не мазни и калорични работи и какво ли още не и с нормална фигура и килограми ... един съвет от мен : яжте всичко колкото ви се иска и за тия банани не се косете като ти се яде ядешш.. не на млади години да спазваш диета и да си разваляш сичко
![]()
ПС: не че се заяждам с тоя пост просто това си е моето мнение за всичко![]()