ако може някой по запознат да ми каже със плуване всеки ден по 1 час дали се стопяват мазнини,стяга ли се тялото и в какво продължение на време.заслужава ли си ако искам да тренирам без да спазвам определен хранителен режим?
Определено плуването е много ефективен спорт , най - вече за стягане и отслабване . Аз миналата година като ходих на море , за 10 дни , всеки ден по 2-3 часа плуване , усещах как корема беше по-стегнат (колкото и да е ) . Тогава представи си какво ще стане , ако е така в продължение на около 2 месеца![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
бях 2 месеца в изпания.там имахме басейн пред блока за живущите и децата цял ден там естествено.след това имах доре оформени мускули на ръцете и краката (момиче съм) и не бяха напомнани но си личаха очертанията дори в отпуснато положение.за йалост след година и нещо си изчезнаха защото като се върнах в бг пак се заседях
банната ;(
Бързи са резултатите. Аз за корема мога да го потвърдя това. Иначе като калории не знам колко са, но темата горе за калориите сигурно пише.
Доживах да видя и ТАКОВА БЕЗУМИЕПървоначално написано от qsmin
2 грешки в име на толкова известна държава.
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Първоначално написано от MP
![]()
![]()
![]()
нали знаеш - нема начин да нема начин![]()
иначе: ми с плуването ще отслабнеш и ще се стегнеш доста добре
за калориите - за един час гори около 400ккал, в зависимост от темпото на плуване![]()
С плуването ще отслабнеш и ще се стегнеш.
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Най-добре е да има и хранителен режим...Първоначално написано от mimsssssss
Колко калории се горят е индивидуално... Всеки гори различноПървоначално написано от silver_moon
![]()
^неискам да свалям 20кг за да правя хранителен режим.ще ям каквото ми се яде когато ми се яде като нормален човек,а не някой който направо има маниа вече за здравословно хранене.ако може да ми кажете за 1 час плуване на ден кога се забелязва резултат,а не след един месец вече аз да го видя и да знам от личен опит кога
До преди 6-7 месеца плувах по 5км на ден. Бърз е резултата, но аз не съм плувала за него. За месец ще си стегната горе - долу, но при всеки е индивидуална. И каот казвам стегната нямам предвит плочки и огромни мускули.
Хранителен режим е задължително да се спазва, но трябва да се хванеш сериозно с плуването за да ти се стегне тялото, но мазнини не се топят с плуване а само се стягаш .. Плувкиня съм.
Running is my drug and I am overdosed ..