- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко дълги са ви краката? ;D
+1 ...Първоначално написано от sweet_bubka
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
е момчетата си мерят пишките пък ние краката![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Ръст:300 см
Крака:299 см
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Да, те до тавана ги мерят.Първоначално написано от FancyGirl
Крака се мерят от петите до чатала (т.е. до половия ви орган
). Възможно е да има 5 момичета с по 1 метър крак, но не всичките, а и вече до 120см май стигнахте, което на едно момиче високо 180 също би изглеждало странно...
77-168 (иначе до хълбока /по-точно до издадения кокал/ както ги мерите са ми 96)
Oтдавна ги мерих - от петата до хълбока... някъде към 105 см. бяха.
Висока съм 1.75
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Е определено няма да тръгна сега да си ги меря...ама не са късички определено но аз съм си нисичка... 160 ...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
The same...(премерени до кокала)Първоначално написано от Pedigree
втф
мойте са 87, а съм 180..
да не би краката на момичетата да са по-дълги?![]()
Аре си одиме! НА СЕЛО!
Какво се оплаквате, че не ги мерели като хората другите.. мери се от петата до хълбока. Това е нормалния начин на мерене, по който мерят краката на манекенките.
*Да не би да мислите, че жената с най дългите крака (130см) са и мерени краката до четала?!![]()
Висока съм 171см.
Краката ми (измерени до четала) са 85см.
Краката ми (измерени до хълбока) са 102см.
мойте са къси![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Аве да ве да ве ... 167 и краката и били 95 санта ако ги мериш до четала - лъжеш !![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
89см -160 съм висока![]()
![]()
Да добре ве добре мойте са
160 см на 170 стига лъгахте нагляри!
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
висока съм 173см дължината на краката ми са 100см.......а до четала:80см![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XxXkYkL1XxX =)
176см // нямам метър..но 4 педи и половина.
едит: 5 !!
91 измерени до четала
107 до хълбока
178 височина
п.с. Тия дето казаха,че са 168 и краката им са 113![]()
само си представете гледката.. за цялото тяло и главата остават 55 см ... поне като лъжете малко се замисляйте дали не прекалявате,защото е смешно ..
Не искам да обидя никой![]()
Краката се не се мерят до четала!! Мерят се до кокъла горе.Първоначално написано от eXpl0d3
![]()
“Ние сме болен продукт
на своето време и вашия труд.
Градски устроени празни съдби,
със смъкнати гащи, навели глави. От срам.”
Viso4ina:177sm
Kraka:107sm![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
не съм ги мерил
нормална и симетрично с тялото дължина :P
години-14
ръст-180 cм
крака(меря ги до хълбoка)-105 cм
мoмичe cъм.
тялото ми е напълно пропорционално-главата ми се нанася точно 8 пъти върху тялото.![]()
![]()
ми аз съм 173,4 някъде ии до хълбока краката ми са 103 см.Абе хубави ми бяха краката ама вече нещо не ми харесват![]()