- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ПОМОЩ!
Здравейте.Отново се влюбих в най-добрата си приятелка...
Всичко започна миналата година,когато бяхме в един клас.Влюбих се в нея от пръв поглед,харесвах абсолютно всичко в нея,просто е супер момиче.Не знам дали тя е имала симпатии към мен тогава...Втория срок се преместих в друго училище и след месец станахме много близки.Почнахме да си пишем страшно дълго и постоянно.Наскоро излизахме на кафе,но само като приятели...Бях я забравил за известно време,опитах се да не мисля за нея,но миналия ден просто видях една нейна снимка,сетих се за нея и отново изпитах онова неповторимо и неописуемо чувство...Какво да правя ? Как да постъпя? Тя ми е най-добра приятелка...Страх ме е да не я изгубя,ако и направя признание.Наскоро тя ми даваше съвети как да постъпя с момиче,което харесвах...Благодаря на всички за отделеното време да се занимават с мен.
епа пробвай, ако не стане ше си намериш друга приятелка.
Waster чудеснu съветu даваш...![]()
А по темата не мuсля че трябва да u kажеш че я обuчаш.... но завuсu от характера на момuчето все пак...
Не тu помагам kой знае kолkо, но така мисля аз![]()
естественоПървоначално написано от p3tinc3t0
![]()
nkn
++++Първоначално написано от gerrity
От себе си ще добавя: Не губиш, когато показваш чувствата си, губиш, когато ги подтискаш....
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Според мен Waster е най-прав![]()
Come back and set me free... : )
кажи й бе,кажи й,няма смисъл да го таиш в себе си![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Напълно съм съгласенПървоначално написано от Take_That
Просто и признай! И аз до преди 1 година бях влюбен в една съученичка и така стана, че не издържах да не и го кажа! Съвсем случайно се срещнахме пред канцеларята в даскало и понеже бяхме само двамата и споделих, че съм влюбен в нея, а тя ми каза, че колкото и да я харесвам, тя мен НЕ!!!!! От този момент нататъка спрях да имам всякакви чевства към нея
Странно нали
Простоо и кажи не губиш нищо :P Успех!
А как ти е най-добра приятелка като в интервал от време си я "позабравил" така да се каже...
Покани я някъде излезте,позабвавлявайте се...и най вече използвайте предпазни средства!![]()
къде е оная пак да ми каже че не давам полезни съвети, разбирам си от работата![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Казваш и много ясно!
Ако познавате някого, който не харесва ЧъкПървоначално написано от qsmin
Норис, няма да го познавате за дълго.
Има вероятност от 100% Чък Норис да ти е баща.
Това, което не ни убива, ни прави по-силни.Няма как да разбереш, без да й кажеш, ние тук седнали 1000 глави да умуваме над тоя проблем, пак няма да знаем нищо.
И да й кажеш и да не й кажеш,пак ще си е кофти за теб...Обаче не си споменал нищо за това дали има поне малък шанс да откликне на чувствата ти...предполагам,че не в такъв случай ,ама знае ли човек...по-добре давай смело,повече ще страдаш,ако криеш. Успех![]()
So what you're saying is, I'm your brand of heroin? I teased, trying to lighten the mood. He smiled swiftly, seeming to appreciate my effort. Yes, you are exactly my brand of heroin.
Само до тук го прочетох. Обречен си. Това е истината. Тя не те харесва, и не няма начин да ходите. Забрави я. Лесно е.Първоначално написано от Killercho
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Щом не ти е пуснала нема и да ти пусне