- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важна тема!
Това мнение сега го видях.Знаеш ли защо някои ги е страх да си признаят,а?Защото може да държат на момичето,а да чуят репликата за просто приятелството,да бъдат отблъснати или да им кажат че момчетата не виждали граница между любов и приятелство.След това каквото и да си говорим вече нищо не е същото и отношенията в доста редки случай не се развалят.Ако не му пука за теб и иска само да се позабавлява може и да ти го изтресе още на първият час. Чувал съм репликата от момиче:"Егати и момчетата,ти ги имаш за приятел и им се доверяваш,а те винаги имат задни мисли"Първоначално написано от Iv4eTy
Мисля че е крайно време този мит че всички момчета са безчувствени роботи,които искат само да ебнат нещо трябва да отпадне.Това че понякога криеме емоциите си незначи че ги нямаме изобщо.Просто както казах на хартия сме силният пол,само формалничко така.
Като се замисля си мнооооого правПървоначално написано от Niakoitam
Ако държиш на човека наистина е трудно да му признаеш защото ако те отхвърли много трудно ще запазите добри отношения!
Просто от страх. И при момичетата е същото. Съмнява ме всички да сте ултра мега супер дупер смели и когато се влюбите наистина да отидете и да го изтресете на секундата. Страх ги е именно от отхвърляне, а пубертета е възрастта, в която се проявяват първите любовни трепети. И тогава е ясно, че са неуверени в действията си, все пак не знаят дали ще проработи и как да прилагат различни тактики на различни момичета.
Вижте как се държи с момиче, което е обект на чувствата му едно 13 годишно, едно 19 годишно и едно 25 годишно момче (последното си е баш мъж вече) и ще видите за какво говоря.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
момиче съм и ще ви кажа,че вие сте зле,ама и ние не сме добре![]()
еми в почето случаи момчетата са зле....ноооо има и някои момичета дето не знаят кфо иската бе въобще поколението като цяло е мн зле
Момчетата сме много зле![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
Аз обаче не нога да разбера част от момичетата. Къв е тоя срам, що трябва някой на вас да звъни и да ви търси? Умирате си от реване като някой не ви звънне, ама хич не ви и минава през ума ВИЕ да се обадите. Пхах, още след пърата ни среща с моя приятел, изхарчих 5 лева за смси, за да си пишем, понеже бях на гости у едно средновековно чудовище (баба ми) и умирах от скука. И какво? Кат не съм се направила на недостъпна, да не ми е бръкнал в задника после? Ходим от година и не виждам това, че не съм го чакала всичко той да върши да е оплело нещата?
От време на време и вие поемайте някаква инициатива! Мислите, че сте интересни като го "ПоДлУдЯвАтЕ ", ама всъщност е по-интересно, когато и двамата се търсите.
браво! по-точно не може да бъде казано.Първоначално написано от Bellatrix
+1Първоначално написано от plmn
![]()
Аз обаче не мога да разбера част от момчетата. Какво си мислите, че сме от желязо ли ? че човек може да ви прощава хиляда пъти... ма нее... и вие пак да не си държите достойнството в гащите... вие не знаете какво искате, дори и да знаете не знаете как да си го спечелите... пък и случайно да го спечелите не можете да го задържите! отвратена съм от простащината и селския манталитет, който притежават и на всичкото отгоре показват момчета....
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
мъжки полов орган за всички, които само казаха "момчетата са много зле"
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.