.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Да му се обадя ли?

Та... снощи едно момче с което отдавна се зарибяваме ми даде номера си.. аз ще му се обадя но дали днеска за да му кажа здр как си.. или в петък когато се разбрахме да излезем ! малко смешен въпрос но ако бяхте на мое място какво ще направите

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Нямаше да му се обадя.Що пък аз ще му звъня,нека да ми звънне той?!

По-добре се прави на недостъпна. Не му звъни, няма смисъл - нали ще излизате! Остави на него да ти се обади.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Град
    Бургас
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    По-добре се прави на недостъпна. Не му звъни, няма смисъл - нали ще излизате! Остави на него да ти се обади.
    mn tochno kazano
    Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !

ама той ми няма номера само skype си имаме и само аз имам неговия номер а и той каза че ще чака днеска да му званна да си запише моя номер

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Цитирай Първоначално написано от alphaz
    ама той ми няма номера само skype си имаме и само аз имам неговия номер а и той каза че ще чака днеска да му званна да си запише моя номер
    тогава му дай една стрела и след това му напиши смс ,че това ти е номера и го остави да се радва

тогава му звънни в края на деня... нека са надява цял ден
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Успех. Не му звъни а му пиши СМС, примерно такъв: "Здравей! Усетих се, че ми нямаш номера. Ето: (пишеш номера си). Хайде, до по-късно! Бай! "

мислих си за смс ама ко да му напиша я кажете

Виж по-горе

примерно здрасти пиле как си? Мими е от снощи това е моя номер айде чао за сега

става ли ? а?

олеее по-лигаво не можа ли ?
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

А я се замисли ... щом не ти е искал номера какъв е извода? Дано да греша все пак!

Не бързай.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    40 Miles from the Sun
    Оф, някои хора мислят прекалено много, а други въобще не го владеят тоя занаят - и в двата случая е смешно. Ти му имаш номера, той ти го няма. Пиши СМС, че тва си ти, няма нужда в СМС-а да пишеш и номера си, нали от твоя номер ще го пратиш и той ще види номера на изпращача. Ако ти отговори, може да си говорете, реши си на момента.

Леле, колко трудно, въобще не знам как се сетих! -.-

той през цялото време ме сваляше човека и накрая аз не му дадох моя номер нарочно само той неговия и каза чакам да ми се обадиш та аз искам да се позабавлявам нищо повече

добре ще му пиша смс

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от xplay
    А я се замисли ... щом не ти е искал номера какъв е извода? Дано да греша все пак!
    +1. Но иначе нищо не ти пречи да пишеш един смс: "Ето ти номера ми :P До по-късно."

Мега фен Аватара на Hilary_
    А защо трябва ти да му звъниш...?! Бъди малко различна... Изчакай той да ти звънне...

Град
    sofiq
    Щом ми е дал номера си едвали ще иска да чака до петък..аз щях да му звънна направи и ти така
    минаваш край мен,продължаваш нататък,всичко в теб ме кара да припадам няма ли ти да ме погледнеш,да се усмихнеш,да кажеш хей ей-ей-ей-ей-ейййй !!! [tova e pesnichka koqto az i edna moq fr izmislihme v tramvai 12 :P]

Супер фен
    Има ти skype.Защо ще му пишеш смс?Остави го,ако има интерес ще ти пише да ти поиска твоя.Не бъди толкова лесна.Дръж го малко в напрежение.

Много ми е познато тва дето ти го прайш...при мене беше същото...и на момчето му беше през oная работа за мене.А аз няква само се натисках като тебе..скайп,смс-и...бля бля.Няма смисъл,не бъди лесна както казаха и другите.Ако те е харесал ще те потърси,ако ли не...прави си изводите сама.Остави го,не го търси пък ако и той не те потърси близко е до мозъка,че не му допадаш.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ебаси и съветите.Бъди недостъпна,чакай той да се обади,пиши му SMS с номера.Абе ние вместо да еволюираме като чели се връщаме към живтинските си инстиктни.Мъжкото животно трябва да свали женската,да се пребори с конкуренцията, или да се справи с женската.След това следва наградата от победата.Мъжкото животно да оплоди женското след което се случва да си тръгне или да постои малко докато не бъде преборено от някои по-силен мъжки.Някои биват изядени от женските.Това го казвам малко в преносен смисъл и имам впредвид друго.

Момичета не се дръжте като животни,защото ако и ние започнем да се държим като животни става лошо(не че няма и такива първобитни индивиди де и сред нас де)
    Изучавайте ваще Възлюбени и мислете с мозъците си,където ги имате.Те не са само за украса.

В последно време това правене на недостъпни на момичета леко пък и повече започва да ме дразни.Когато харесваш някого, показваш/казваш му го и готово.

Все пак ние не сме гадатели и понякога да можем да разберем кога ни се правите на недостъпни и кога не ни харесвате.А като не харесвате някои и ви се набутва има:"Ама я тоя колко е нахален","Как да му кажа/покажа че не го харесвам"."Ебаси и досадника" и т.н.

Ето затова в последно време започвам да не я харесвам тая недостъпност.Защото не искам да се набутвам,когато не съм желан.Как ми кажете Вие, драги момичета да разбера дали не съм желан или просто момичето се прави на недостъпна?Съжалявам,ама нахалитет не мога да съм.Просто не ми е в природата.Това малко ми прилича на леко кокоша рабата.Петела гони кокошките,те му бягат,но се обръщат отвреме навреме да видят дали ги гони и ако вземе че почне да изостава и те постепенно започват да забавят темпото.

Май вярно все още доста хора не могат да се оттърсят от животинските си инстикти,само че поне така се води,за разлика от животните ние имаме разум и това води до големи противоречия.

Град
    Там, където е сърцето...
    Не му звъни! Нека той те потърси.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си