- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Важна тема!
Напоследък все повече теми се пускат от момчета, които харесват момичета, влюбени са в тях и т.н. Кво става тука, толкова ли са трудни момичетата или момчетата са много зле??
Мъжките сте много зле![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
аз не съмПървоначално написано от Sensuality
![]()
хах зависи от гледната точка...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да виждамПървоначално написано от Waster
![]()
Суетата.Моят любим грях.
мерeдиана, каза че не си майна...Първоначално написано от Sensuality
поздрав:http://www.vbox7.com/play:96e6996f
ъ,излъгала те еПървоначално написано от Waster
![]()
няа значение,tnx![]()
Суетата.Моят любим грях.
е няяа си давам информацията тук я![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ЛСПървоначално написано от Sensuality
![]()
Бахти тъпото иэкаэване.Първоначално написано от Sensuality
[size=7][b][u]fosse cos
проблема идва оттам, че повечето момичета претендират за мястото на кралицата на Англия.. мислещи се за много важни..![]()
Не всички са така, но повечето..
Просто повечето са малки и а това така.
Искат да бъдат чути и пускат теми, понеже няма с кого друг да говорят и имат прекалено свободно време, за да си го съсипват с подобни неща.
Па, то за всички важи.![]()
Подрастващите ***** търсят някой батко.
Мм,не са зле момчетата или ако е така не са виновни те.Предполагам че няма кой да ги научи как да се държат с нежния пол и за това изпадат в такива ситоации.Не виждам защо проблемът да е в момичетата.
Някой колеги са зле....Първоначално написано от Waster
Мда и това е донякъде така...предлагам да науча няколко човека...да цъкнат ЛС и ще видим какво мога да им набия у главиците ;0Първоначално написано от MartyParty
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
Казано е "ако знаеш как да почукаш винаги ще ти отворят"![]()
Така е, щото женките чакат рицаря на бял кон.Ама накрая получават на коня ***
![]()
![]()
Лично мнение, никой да не се засяга, и не се отнася за всички!!!
Просто напоследък повечето момчета са такива п*тки, че не знаят как да свалят някое момиче. Всеки втори е влюбен, ама го е страх да си признае ... то това мъж ли е да ги ева.... Страх ги е от отхвърляне... по-бетер от момичетата станаха някои... Не че момичетата са недостъпни, просто момчетата не знаят как да се държат с тях!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Миии явно все повече момчета се заблуждават и си мислят,че в 21 век момичетата трябва да предприемат първата крачка![]()
![]()
Или поне аз съм останала с такова впечатление![]()
+1Първоначално написано от Iv4eTy
![]()
Съгласна!Първоначално написано от beckham4o92
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Що??? ще се изприщители ако я направите?Първоначално написано от 3oPuTy
![]()
Аааа да,забравих,ние на хартия бяхме силният пол и затова трябва да тичаме след вас.
Да се попрегледат преобладаващите мнения в тази тема:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=240419
![]()
подкрепям Niakoitam. всички се правите на голяма работа, водите секс. живот от 13-14 годишни, отворени сте много и т.н. а кво се оказва накрая? трябвало задължително момчето да звъннело първо ... да не живеете в 18 век? вярно, че момчето трябва да поеме инициативата и той да води, ама като искаш да го чуеш - звъниш му! не да чакаш 5 дена да ти се обади и като не ти се обади да ревеш по форуми 'оф не ми обръща внимание'.Първоначално написано от Niakoitam