- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Съвет !!!
След бурна нощ се получи малък гаф... осъществих полов акт без презерватив.Беше ми за пръв път.Какви са вариантите за евентуална бременост и неиното наи бързо и евтино премахване?![]()
![]()
така моми4е или мом4е си ?
ами може аборт, може да си о6те мал1к и спермата ти да не е готова за това споко
--------------------------------------------------------------------
Слънцето няма цяла вечност да те радва.
Живей един път,но както трябва.
Граби със шепи,обичай всеки.
Краят не тежи ако дните ти са леки.
За утре не мисли,побързай да живееш.
Днес от люлката до гроба следвай следвай своя интерес,
накрая винаги те чака дупка за адрес.
Начи не знам от къде си, ама мога да ти махна пременноста с един бокс за 2 минутки си като нова
еми на 15 съм![]()
и съм мом4е ...![]()
ам човек от теб нищо не зависи.Приятелкатата трябва да иде на лекар (генеколог) и д апоиска аборд въобще ако е забременяла.
Спокойно в 21 век сме .
------------------------------------------------------------------------------------
Живей един път,но както трябва.
Граби със шепи,обичай всеки.
Краят не тежи ако дните ти са леки.
За утре не мисли,побързай да живееш.
Днес от люлката до гроба следвай следвай своя интерес,
накрая винаги те чака дупка за адрес.
благодаря за бързия отговор![]()
Абе зависи от много неща
1.Свършил ли си в нея?
2.Ако е било вчера,вземете Ескапел,но да знаеш-30 лева е.По-добре от аборт,който е 200 ако не и нагоре,не съм запозната.
3.Вече само с кондом,хлапета такива!
Първоначално написано от FeelMyPain
Първоначално написано от mim4enceto00
Първоначално написано от Millionaire
малее мноу си лош беПървоначално написано от spleskanqk
![]()
ми ок де, за пътрви път ти е било, не можеш да се контролираш кой знае колко, що си тръгнал да прайш секс без презерватив ??? ами сега ако тя е бременна какво ще правиш, а ? Или ще станеш татко на 16 години (като циганите с извинение), или има вероятност да осакатиш момичето и да не може да има деца...
Иначе ако си свършил в нея, а пък нея я е срам да отиде на гинеколог или да каже на родителите си, изчакаите да минат 14 дни от половия акт или 1 ден от закъснението на менструалния и цикъл и купете и 1 тест за бременност, за максимална точност най-добре шуърчек, прочетете упътването и го направете. Друго няма какво да направите... а има ако си сигурен , че си свършил в нея купете и ескапел и да пие. Тва е и единственото което остава е да се молите да не е станал гафа, щот родителите й сигурно ще няма да са доволни от факта и едва ли ще останат безучастни... айди успехчи и дано всичко да е както трябваПък най-добре вече с презерватив, че да си нямаш такива главоболия, ако не и по-големи
![]()
Ескапеле за бърза контрацепция.. ии повече не го повтаряй..(и не защото може да е станало бебе а заради болестите пренасяни по полов път)особено ако си бил с някоя където въобще не я познаваш..ако си сиурен в човека .. ок няма проблем![]()
До три дни след рисковия акт се пие Ескапеле струва около 30лева - най-евтиния вариянт.Ако не са минали 3 дни идете и купете,защото после ако е бременна ще имате много повече ядове.И друг път го прави с презерватив !!!
![]()
Има 3 много важни правила:
1 Не бъди тъпа(важи за всички)!!!
2 Недейте да се напивате прекалено много преди еебане.
3 Мамка ви тъпа![]()
![]()
![]()
![]()
мислете малко преди да правите глупости защото аборта е убийствооооооооооо!!!!!!!!!!!!!!