- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Познавате ли тялото на парньора Ви?
Познавате ли добре тялото на партньора ви?Имам предвид не само къде му харесва да го докосвате,но и визуално.Например малките бемчици по тялото му/й.Има ли нещо от тези неща,които са ви направили по-голямо впечатление.И изобщо обръщате ли им внимание?
offline forever!
да.има едни много чаровнички неща по себе си и стегнато дупенце хах.смея да твърдя,че го познавам
познавам си го и на допир.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Определено и на допир и на мирис. Всяка част но не обръщам май внимания на ръцете![]()
Абсолютно всеки мирис и част от тялото ми знам
Познавам го до най-малката подробност.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
na svi4kitemakar4e broika nemoga ti dam
edni si tragvat drugi idvam
ama lubov i gajeta takiva gluposti nema
kratko ebane
![]()
znam dosta ne6ta no vsi4ko nesmeq da kaja![]()
Ако бях художник щях да я нарисувам с най-малките подробности - като холограма
Да!
Защото винаги щом затворя очи аз съм с теб, само с теб...
Познавам го до най-малката подробност.![]()
![]()
![]()
![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
Тои приятеля ти е от чистоплътните викаш !Първоначално написано от krem4et0
![]()
Каква е връзката с чистоплътността?Всеки човек има пъпки и/или черни точки.Това,че има не означава,че е нечистоплътен!Първоначално написано от deFakto
offline forever!
Нормално за тебеПървоначално написано от ubuntu
![]()
Of empty lies I know your heart broken a long time. Only only only the body will give you all night to stay there.Everything is a lie and deception deception deception is all a lie again I used to know but burn, burn, let but I'm with you again.
Abe stana mi interesno ot kude gi namira6 takiva bez zadbici...Първоначално написано от ubuntu
A ina4e po temata, ami ot priqtelq mi ili v 4astnost ot tqloto mu poznavam samo tova koeto me zasqga li4no, drugoto si e negova rabota...
ne me pitai imam li sestri4ka, ne me pitai ot kakvo umrq!Tq be6e tolkova muni4ka i tolkova silna pred bolestta!Nari4a6e vsi4ko s "mama", a dnes predi da otvori o4i nare4e "mama" smurtta!
Познавам тялото му прекалено добре..и знам каде най му харесва да го докоствам къде мрази..бемчеци татосите пък му ги знам на изуст знам на всеки см какво има изрисуваноо..
![]()
Да, всеки един сънтиметър от неговото тяло, на мирис , на допир. ОБУЖАВАМ ГО !![]()
Да обичаш е като да пееш песен, но няма песен без край ...!