Здравейте,обичате ли да нареждате пъзели? :P Направих темата за хора като мен,които харесват пъзели.Тук можем да показваме вече наредени или все още недовършени,или просто да споделим кой е най-големият пъзел който сме нареждали някога![]()
![]()
По преценка на модераторите темата може да бъде изтрита,а ако остане - моля без нападки към останалите потребители в рамките на темата![]()
![]()
![]()
Встрани от метафорите - обичам, но вкъщи ми е леко невъзможно.
Най-големият беше в един детски кът, с Мечо Пух и компания, беше огромен, нищо, че парчетата му не можеш да обхванеш в длан.:Д
днес се захванах с един от 1000 чсти с хъскита,но виждам мноого зор![]()
![]()
![]()
Като по малка обичах да редя пъзели.. най големия който съм нареждала е от 1000 части с някакъв изглед от Сидни
темата е малко старичка, но.... ами скоро не съм редила,но преди време ме запалиха като ми подариха пъзел от 1000 части със снежанкаслед това си купих пъзел от 3000 части с пейзаж и като го наредих го поставих в рамка получи се доста добре
![]()
Същата работа,само че с коалиПървоначално написано от NnIkITYy
![]()
![]()
Mi ricordo montagne verdi
e le corse di una bambina
con l'amico mio piu sincero
un coniglio dal muso nero.
Аз успях да подредя най-много 2500 части и тъкмо се изкефих и братовчедка ми го развали![]()
![]()
![]()
When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪
Това е най-големия пъзел в света http://www.mondo.bg/index.php?id_pro...roller=product
Има една българка, която го е наредила и е влезнала в книгата на гинес!!!