Оня ден се бях разровила да си търся разни стари неща, та по едно време в гардероба забелязах бившата ми силиконова клавиатура и в главата ми изникнаха всички стари спомени с нея...
Проблемът ми е, че преди време както си карах с нея и веднъж, след като я забърсах с кърпичка, че се беше понамърсила, стана така, че една нощ трябваше да преспя на друго място и, аз тъпата, реших, че за това денонощие ще я накисна в леген с вода и тъй като е цялата гумена, помислих "Е, ко пък толко, тя едва ли ще пропусне вода". Може и навлажняване да е имало от водата.
Та, милата... развали се..
Направих един прорез около enter-a и пуснах сешоара, ужким да я поизсуша малко.. ама няма файда. Желателно е било платките една по една да ги избърша хубаво, ама то тя, милата, гумена.. и сърце не ми даваше да я разрежа.

Та, въпроса ми е, ако я заведа на техник дали ще може да ми я оправи?
И ако ли не, то като я резна, после с кво да я закрепа, за да седи мирна?
И, въобще, може ли да се е развалила тотално от тая вода, без грам надежди, че би могла да се оправи някога?

(за урок тати ми купи възможно най-евтината клавиатура, която вече след година и кусур употреба буквите ми са изчезнали и някои бутони не бачкат и чат-пат като пиша пропускам букви... )
Помогнете ми...
Може и финансово? За нова клавитура?