- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече се отчаях напълно....
Така.. за пръв път пиша в този сайт.Отдавна се канех да пусна тема,защото вече не знам какво да правя!Нека ви разкажа моята история. . .Аз съм момиче на 15 години.Не мога да разбера какво толкова ми има че момчетата не ме харесват!Те само ми се подиграват!Не мога да разбера момчетата.. по принцип ме харесват на чата,защото има за какво да си пишем,но когато се видим на живо :КРАЙ .. , после никакво писане нищо..!Но като се погледна отстрани.. виждам че нищо ми няма.!! Моля вии помогнете ми .. как да си вдигна смотаното самочувствие и какво да правя за да съм по отпусната пред момчетата...![]()
![]()
![]()
П.П.пиша от профила на моята приятелка gabi_94
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Може би в чата те харесват,защото не ти виждат лицето,а явно не си много очарователна на живо,с пъпки,приятно заформено мустаче,криви зъби и омазнена коса.
Мии нали не мислиш че си грозна тогава какво самочувствие искаш..?! Нали умееш да поддържаш разговор с момче...?1 Тогава просто се огледай...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Затова не се запознавай с хората чрез "чата" а 1во наживо..
Както и да е.. Става така, защото остават разочаровани можеби.. от това което си в скайп и от това което си наживо - в смисъл в скайп да си супер отворена и да можеш да говориш за всичко, а като излезеш да си пълен сдух..
Сама намери решението на проблема![]()
Успех.![]()
Съвет от мен: На 15 или не,зарежи интернет запознанствата..по-добре излизай повече....
А пък не им обръщай внимание на момчетата,особено ако са на твойте години,още не се знае ебе ли им се,сърби ли ги .. Гледай по-ведро на нещата..всичко тепърва е пред теб и не всичко се свежда до мнението на момчетата за теб![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
е не толко грубо деПървоначално написано от Waster
не че е невъзможно ама все пак ....
![]()
хаха..... щом имам регистрация във русенци .. и доста момчета ме познават от там..но искат да сме само приятели.. за жалост
П.П. нито имам пъпки .. нито мазна коса . нито нищо от това което каза aciko![]()
Чакаме рег. от русенци тогава![]()
тва че имаш регистрация у русенци и много хора те познават кво общо има, то Русе щото е толкова голямо.... може би те знаят като оная грознатаПървоначално написано от gabi_94
![]()
ето ме
![]()
![]()
аха .. и аз съм Мишел Родригез.. ако си наистина това,не виждам проблеми ..баси
![]()
![]()
в лицето не си много зле, да не си дИбела
оффф като не искате недейте да ми вярвате.. мога да кача и още снимки...това не е проблем ! |(![]()
сакаме ама голи ако можеПървоначално написано от gabi_94
![]()
Махаш го тоя гаден грим (за розовото говора) и ставаш добре,иначе не мога да разбера за кво се подиграват,нещо наднормено тегло,некфи дефекти по тялото?
Waster .. ти не си добре:X
тва целия форум го знае, ама виж колко е часа, децата легнаха, чекаме голите снимкиПървоначално написано от gabi_94
![]()
нито съм дебела .. нито слаба ..ддз нещо средно може би.. |( ...
Да авторке,айде сега не се прави,давай снимки по месо насам,пък току виж си намериш някой арен момъкПървоначално написано от Waster
![]()
средно, около стотинаПървоначално написано от gabi_94
![]()
Викаш ако и отрежем бузите,ша направим пача за цяла БългарияПървоначално написано от Waster
![]()
айде айде .. не го слушай Wasterпука ти на мазилката .. няма ли да лягате ве ей
кое време стана.. децата трети сън сънуват
![]()
ей Waster ти имаш ли въобще 10 години ...щото така като гледам май май си некфо лапе ...
|(
![]()
10той 5 не се знае дали има ти 10 ...
![]()
![]()