- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече се отчаях напълно....
Айде ся не се отклонявай от темата,ни се разправяй с Вастер,дай некви снимки да видим,кви ще да са ,че журито нема те чака цяла вечерПървоначално написано от gabi_94
![]()
xaxaxaxaxaxax.........Waster я си дай скайпа да те видя че ми стана интересноаа за проблема ми ... напоследък почнах да се занимавам с некфи известни момчета..да ме пита човек за кво... |( исках да кажа с някви нафукани (мъжки курви де ..то сега няма свестни ) |( pff
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
пак поправка ... Я СЛЕЗТЕ НА ЗЕМЯТА ...вастер го бъзикаме за години,ама ти на 15 тръгнала по известни-свестни момчета .. мани недей остай нещо и за нас
![]()
![]()
![]()
баси аз си лягам,че си е еб*ло майката ..
вастер не тормози много момичето
*ако от първия път не пусне пробвай пак![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
абе може и на 3 да съмсакаме снимки
![]()
Лоооолллллл ... ех, деца .. наборът '94 си казва думата в акъла ...
весела работа![]()
![]()
ооо ти искаш да от извесните, казах ти че не си много зле, ама за такова момиче трябва да си доста над твойто ниво... тука сички сме нафукани пичове, и не сме мъжки курвu!Първоначално написано от gabi_94
хах ..да ....айй ако искате да ме видите.. пиша се в rusenci.com : __nEstle__ ;]] :d
айде вастер марш у Русие мацка да тражиш![]()
![]()
![]()
епа нали та видехме, Ни тЪ бивЪ майнаПървоначално написано от gabi_94
Абе остайте я на мира вече, много сте нахални бе ейАлекс, нали ти казах да не пускаш подобна тема щото ще те нападнат за някои неща и с право
2год. съм в тоя форум на кво ли не съм се нагледала. За още чудещите се аз съм gabi_94, а момичето което направи темата ми е приятелка! Малко е странно обаче да пишем двете от 1 профил
![]()
![]()
сяя ме мързи да качвам снимки.... ако искате да ме видите ..давам skype .. само кажете.. ;]]]
![]()
еми за да те избягват мом4етата определено трябв да има някакъв проблем.и проблема не е във външността ти-хубава си а да не говорим колко по-грозни та 4ак отвратителни моми4ета си имат гаджета...може би нещо във характера ти ги отблъсква но не те познавам достатъ4но за да ти кажа какво то4но(то едва ли е само 1 определено нещо де но както и да е )
I can't stop myself from loving you <3
waster яко груб си .. после как да има самочуствие момичето![]()
тая има по големо самочувствие от мойто дебa....Първоначално написано от BlueDream16
иначе може да ми викаш и tuzaro, че waster на български като го пишеш не е като хората и има съвсем друг превод![]()
миии според мен е че когато съм с момчета не говоря много ... имам предвид това.. не мога да се отпусна .. не мога да бъда себе си ..а по принцип съм мн весела .. с мене скучно няма ...![]()
Ахахах знаех си,че по мненията ми приличаш на некой,ми тузаро делнаха ли го![]()
мачока ми мана аватара, пък аз без аватар не мога и така... ше чакам да ми го пусне пакПървоначално написано от aciko
![]()
ше знам занапред .. :P хах и са какво .. ше се хои ли у Русие или няа се хоиПървоначално написано от Waster
![]()
![]()
Сигурно е приличал на сегашния,без цензуратаПървоначално написано от Waster
![]()
м не точно, тва бешеПървоначално написано от aciko
![]()
Спомням си го![]()
легендата се завърна![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Весела Коледа![]()
ей тъкмо си мислех че форума се е оттървал от тузаро, а то кво се оказа - няма оттърване от великите спамери![]()
![]()
Както и да е, не мислите ли че момичето което пише за 1 път в тоя форум няма да си направи рег само зарад вас, не ви е срам
![]()
Айде прехвърлете си чата в кофата и се кефете!!!
Алекс, сори за опетнената ти тема, предлагам ти да си направиш профил и да заспамиш якоо!!!Трябва им конкуренция
![]()