- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- вече се отчаях напълно....
Проблема не е във визията ти, много си хубавка.... Проблемът е или в момчетата, с които се срещаш ( опознай ги добре преди да решиш да излезеш с тях) или в теб самата - явно в чата си себе си, а когато излезеш не си, така че съвета ми е: Бъди истинска, себе си!
![]()
П.П - спри с интернет запознанствата, губене на време са, излизай си, запознавай се по нормален начин с някое момчеSkype и ей тия сайтове за запознанства развалят нормалните човешки взаимоотношения ..........
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
мерси за мненията..![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
ти още ли имаш проблем....
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от aciko
+1 пфф тоа грим е ужасен той по-голям от лицето ти ,не ми изглеждаш дебела .. нормална симпатягаи кво се връзваш на харесване в чата или сайт пфф глупости .. ни живо маце на живо
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
махни го тоя грим много е гаден и веждите ти са като на баба ми.. много са оскубани.. иначе ако си срамежлива и то ПРЕКАЛЕНО или имаш комплекси не очаквай да те харесват .. от Русе ли си?
хубава си но просто явно не си намерила точното момче спокойно и то ще дойде![]()
да от Русе съм...Първоначално написано от Isabelle
Защо?
![]()
така и трябва
давай си скаипа , колко бензин тряя сипа до русе![]()
Единствения начин жена да иска мъж.
Единствения начин да я имаш в ръцете си.
Ако искаш да задържиш момичето до края на живота си...
просто и разбий сърцето.
мисля че повечето момчета харесват тъка наречените напудрени кифлички демек момиченца с многу дрешки да се поддържат ... и така ... прически гримове червила ала бала ...![]()
момчетата харесват така наречените " курви "![]()
![]()
не мога да разбера какво толкова им харесват .... pff |( |(
![]()
![]()
Зависи за какви момчета говорим, ама 90% са от тия дето "наебе и заебе"Първоначално написано от gabi_94
тъй че....ако си попаднала на тях и ако си малко по срамежлива,а някоя кака с голямо самочувствие, но за съжаление бе зпокритие, може и за това да те зарязват.![]()
![]()
![]()
хах... тоо къде е мойто самочувствие.. по скоро не умея да общувам с момчетата... аа да съм някоя нахакана и със "самочувствие без покритие" мне... въобщее не съм такава..![]()
Първоначално написано от cmexotepanuq
![]()
Абе...излагаш се, нищо повече.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
сигурна ли си, щото аз не мисла така... с тоя грим... пълна да не кажа кyрва, ми кифла...Първоначално написано от gabi_94
аве вий сте много прости..... то човек си споделя проблема.. вий са ебавате........ pfffffмноо сте зле.... |(|(
Първоначално написано от tuzaro
кво да съм сигурна.. тряя да се обличам кат некфа селянка ли..облеклото каква ме прави : няква кифла със супер голямо самочувствие ли ?!?!?! хахх ;x ;d
ма ти и така се държиш.... аман от кифли, които твърдят упорите че не са и са против тея неща...Първоначално написано от gabi_94
в смисъл .. как разбра че се държа като такава ?!? ... ;d;d ;xxПървоначално написано от tuzaro
Първоначално написано от gabi_94
Първоначално написано от gabi_94
ма ти изобщо не си надута... хич не си кифла... и аз имам регистрации в някои сайтове за запознанства ама не трърдя че съм красив и ме познава половината град и искат да са ми приятели... да не говорим за извесните момчета, за кво са ти?? щото искаш да си яка кифла и да имаш най готините, тва достатъчно ли е??Първоначално написано от gabi_94
![]()
от километри си личи,че си от пловдив..Нареди я хърбийско..Първоначално написано от Waster
ps:Сега да видим кой е познал от къде сме
![]()
Молът е културна работа и там се срещат САМО интелигенти хора.
че то от подписа си личи от къде съмПървоначално написано от term0t0
![]()