.
Отговор в тема
Страница 5 от 5 ПървиПърви 12345
Резултати от 101 до 109 от общо 109
    Град
    Italy, Milano, Via Ettore Ponti #??
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    в лицето не си много зле, да не си дИбела
    Ти ако имаш едно свесно мнение, аз ще си продам колата...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от Kostadin_682
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    в лицето не си много зле, да не си дИбела
    Ти ако имаш едно свесно мнение, аз ще си продам колата...
    ти недей рискува, да не останеш без кола... пък и кво е тва ше я продам, кажи ше ти я подаря... виж няколко поста по-нагоре дали нямам свясно мнение.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

кво да съм сигурна.. тряя да се обличам кат некфа селянка ли..облеклото каква ме прави : няква кифла със супер голямо самочувствие ли ?!?!?! хахх ;x ;d
    Първо се научи да пишеш като хората.Съжалявам,че го задълбавам,ама тея "тряя","некфа","кат",направ ми бъркат в здравето!

Второ-наистина ги разкарай тея розови сенки,защото не ти ходят и е отвратително.И спри да си рисуваш веждите,защото също е много грозно.

Трето-батко ти Тузаро е прав.В предните страници достатъчно ясно показа,че имаш самочувствие,даже повече от нужното.5 пъти изтъкна,че имаш регистрация в Русенци и "много момчета те познавали оттам".Ми хубаво,ама в тея сайтове всеки си добавя приятели в списъка,колкото да изпъкне с бройка,не че нещо му е грабнало вниманието.И за какво са ти тея известни момчета,верно?Да се правиш на интересна,че познаваш тоя и оня от "русенските гъзари",нищо че половината са от селата. Искат да са само приятели с теб,защото си досадна.Пишеш им в Русенци и т.н коментари,добавяш ги в приятели,пишеш им лични...вместо да се правиш на турбо гъзарка,седни си на гъза и остави веднъж да дойде момче при теб,не ти да го преследваш и да се опитваш да се правиш на такава,каквато не си.

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    ^ още един човек който е махнал розАвите очила и не се притеснява да говори истини.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Супер фен Аватара на gabi_94
    не си рисувам веждите .. момчетата ме познават лично ... ии за тези "тряя","некфа","кат" просто се ядосах ..за това започнах да пиша така.. а иначе въобще не съм отворена..даже напротив..
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Добре,очертаваш ги с молив.Пусни ги да пораснат малко,защото са прекалено тънки(лично мнение).И не си слагай сенки.Ако ще слагаш,поне да са близки до телесния цвят,понеже очите ти изглеждат много малки и се състаряваш.Спирам с гримьорските съвети. Това,че ги познаваш лично,не ми променя мнението.Хората усещат,когато искаш да им се подмажеш и да се натикаш при тях.На първите страници изглеждаше много надъхана.Може би с това държание ги отблъскваш. Пък и ако познаваш някои от тея пикльовци,за които си мисля...жална ти майка,не се занимавай.Раздавай го по-кротко и зарежи идеята да си сред готините батковци-в повечето случаи са надути и плиткоумни.

мерси за съвета Мармаладке

P.S. не си правя нищо веждите.. не ги очертавам с молив или пък да ги рисувам изцяло ... ии очите ми са нормални .. на тази снимка изглеждат малки

(аа и до сега момчетата са ме искали само за секс... |( не са искали нищо повече с мен ... ) ;]]

Сигурна ли си, че не ги отблъскваш с нещо в държанието си? На живо имам предвид.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

ми освен това че не се държа естествено.. не съм отпусната... ПРОСТО МЪЛЧА...И НЕ ГОВОРЯ |( |( ;d ;s

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си