.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: ужас

ужас

Едната ми срамна устна е подута-дясната,от 2 дена и ме сарби от време на време и боли докато правя секс,от какво може да е и на някого случвало ли му се е ?Не ми казвайте да отида на лекар,защото ще го направя.Просто искам да попитам някой имал ли е сащия проблем и какво са му казали от какво се е получило и как се е оправило.Благодаря предварително.
    ObIcHaM sI bOnBoNcHeToOo MnOy mNoY mNoY {{{p}}}

Мега фен Аватара на Rofl4e
    може да се е протъркала..гъбки инфекция или нз си още какво тичаи утре към лекара

отиди на лекар

е след като ще ходиш на лекар, защо питаш нас? Ние от къде да знаем? пък и да има някое момиче дето му се е случвало такова нещо, едва ли твоето ще се е получило от абсолютно същотото... така че от тая тема няма смисъл, напрао отиваи на лекар, едва ли ще ти кажем нещо по вярно от него... освен да гадаем, с нищо друго не можем да сме ти от полза

имаш сифилис, разяжда мозъчните клетки от момента на заразата, симптомите се появяват в рамките на два месеца след заразяването поради инкубационният период, до това време в главата ти е станало миш-маш. лека ти пръст .. !

Град
    Момини Цици
    аз имах такъв проблем.. така де като карах колело.. и се ударих мн гадно м/у крачката и бях подута от едната страна даже беше леко синио, и болеше мн.. да не би и ти някъде да си се ударила.. но да не ти е направило впечатление..??? ако си сиг, че не е от удряне а от нещо др отиди на лекър

Град
    In the middle of nowhere
    Може да не е нещо сериозно, но за всеки случай отиди на лекар
    Come out, come out wherever you are...

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Лекаря ще ти каже,но на мен това като ми се е случвало е било или от гъбички или от протъркване

ако от хората писали тук, някой кандидатства медицина бих се самоубил...
    вие май невдявате, че един такъф симптом може да го имат стотици венерически болести, ама що не земете да си дадете диагнозата се пак...
    детето иска оспокоение. то си личи, щот я е бъз да отиде на лекар >_<

Повече от фен
    На генеколог..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си