.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...

Какво мислите?

Здр. Историята е следната.Запознахме се тук,благодарение на този саит.Разменихме си координатите.Отначало нищо особенно.Той не е от моя град,но има чичо,който живее до мойто дск.Идва само ваканцийте.Гледаме се на камерите,тази вак.не можа да дойде и от тук рухна всичко,адски мн.е ревнив.Дразни се от най-малкото нещо,и двамата имаме рег в impulse,не ми дава да давам оwn,да пиша целувки,коментари на момчета,да слагам наща емотик.на никого,да давам skype,не мога да го разбера.Страх ме е че ще го загубя.Той е страхотен,просто няма друг,като него.Не искам да се караме,говорела съм с него на тази тема хиляди пъти,той не разбира.Помогнте ми,какво да правя?моля ви,дайте ми съвет.Гадните коментари си ги спестете!мерси предварително
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Мисля, че трябва да излезеш от вкъщи и да спреш да гледаш хората на камерите...
    An Evil Man

Град
    между две женски бедра....
    той ако знае кви работи ми пишеш на мане.... мале мале

Град
    аda,pri teb...
    виж ся той е доста далеч и по този начин,като не можем да се видим си комуникираме,телефони,skype и т.н.Просто не може вс ден да идва

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Waster
    да бе

Град
    между две женски бедра....
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    да бе
    ше си остане между нас

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    олеле .. той какво да не ти е Господ случайно.. оун да не даваш ... ако ти каже и да не ядеш примерно.Знам какво е да имаш някого,който не искаш да загубиш.Продължавай да се опитваш да го убедиш да ти има повече доверие И не му позволявай да контролира теб и живота ти ..

успех :P
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Като за начало спри с тъпите съкращения , че нищо не се схваща така . Не всички висим по цял ден пред компютъра и знаем глупавите ,чатърски съкращения.
    Ако съм на мястото на приятеля ти , ще постъпя по същия начин . И не толкова от ревност , а от това ,че явно сама не можеш да се усетиш . Той не е Господ ,че да ти казва ,нито нищо . Но ти си длъжна да го уважаваш и в лицето си на негова приятелка да не се закачаш с други момчета . А за мен дори и едно сърце в импулс би било обида и закачка. Пък и това е сайт за ЗАПОЗНАНСТВА , за какво ти е щом вече си имаш приятел . Нови приятелки ли си търсиш? Или може би внимание и от други?

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Като за начало спри с тъпите съкращения , че нищо не се схваща така . Не всички висим по цял ден пред компютъра и знаем глупавите ,чатърски съкращения.
    sorry BlueDream16:мерси много

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    you are welcome
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Lyubeto
    Ако съм на мястото на приятеля ти , ще постъпя по същия начин . И не толкова от ревност , а от това ,че явно сама не можеш да се усетиш . Той не е Господ ,че да ти казва ,нито нищо . Но ти си длъжна да го уважаваш и в лицето си на негова приятелка да не се закачаш с други момчета . А за мен дори и едно сърце в импулс би било обида и закачка. Пък и това е сайт за ЗАПОЗНАНСТВА , за какво ти е щом вече си имаш приятел . Нови приятелки ли си търсиш? Или може би внимание и от други?
    това е просто някав си саит,пък и аз нищо не им пиша на тез момчета,той пише на някви си там и не му пука,а аз трява да се съобразявам с него.И аз съм ревнива,но чак пък толкова

пууу лапета

Eee... Той май прекалява ... опитай се да спечелиш доверието му и му кажи, че обичаш само него и никой друг. Това за импулса е твърде пресилено. Обясни му, че чувствата не се измерват в емотикони и ОуН-ове. И също така му кажи, че се държи твърде лапешки - да ревнува от емотикони ... Кажи му, че не искаш да го губиш и си готова на всичко, но да се промени малко и той - поне да си спести ревността от импулс ... Ако в крайна сметка ПАК не разбере нищо, опитай да му обясниш като на прасе, ако и тогава не разбере му кажи, че ще му теглиш ножа в скоро време.
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от soul1199
    да бе
    ше си остане между нас
    eee стига бе...ше земе пак да направи проблем...
    По темата... ами разбери го все пак иска да наложи някакъв контрол заради голямото разстояние...чувства се зависим от него и за това е така... ако се виждате по често ще е по спокоен... разбери го... дано с времето и той по омекне малко...

Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от nebrejnata
    пууу лапета
    ае кфи лапета бе омг xplay:мерси много!,Hilary_:просто няма,как да се виждаме по-често,но все пак благодаря

You're wellcome ;]
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    Виж сега , преживяла съм го това и знам защо толквоа много ревнува . Вие сте се запознали в сайт , в интернет и така е започнало всичко между вас , като ти продължаваш да пращаш целувки , сърчица и т.н. на някакви момчета , той почва да си мисли дали не го мамиш , дали нямаш връзка с някой друг така , както с него , дали не би оставила него за да тръгнеш с друг и т.н. . Той се чувства несигурен . Друго няма какво да ти кажа освен да не пишеш такива неща , но при условието , че и той спре да го прави (защото доколкото разбрах , някъде беше писала , че и той прави такива неща) , направето го и двамата . Един коментар може да мине и без целувката , повярвай ми . Ако искаш да си с него ще трябва да се научишда се съобразяваш , това е

Град
    На Майната си xD
    vesito13 : благодаря A и аз не пиша целувки или такива на никоя (освен 1-2 фр с които се пз от години,и то мн рядко)..а тези които на мен ми пишат (1 на милион ),не им връщам :P даже на няколко съм им казвал да не ми пишат такива ,защото миличкото ревнува а и ...ревнувам щото ме е страх да не я загубя...тя е толкова...нз...няма такива думи...тя ми е всичко....да,запознахме се от сайт...и ме е страх да не се запознае с някой друг по същия начин...и..живея в непрекъснат страх...знам че тя ме обича...тя ми го доказа вече...нямам търпение да се видим и да й го докажа и аз...някакси ....

Супер фен Аватара на vesito13
    Град
    Nowhere :)))
    soul1199 разберете си се тогава , по думите на MetalL , няма кой знае какъв проблем . Оправете си се и се радвайте , че сте заедно

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    I moq be6e taka.Nakara me da si iztriq profila ot edin sait i az 6matkata go napravih.Vreme be6e da go zareja.Jalko,4e 10 meseca go tyrpqh.V smisyl mnogo go obi4ah,no prosto negovite revnosti i tn me ubivaha.Pogovorete si i ako ne spre go ostavi.ako 6te da e za reme.moq o6te me tyrsi i mi se izvinqva kazva,4e se e promenil i 6te e perfekten, no e kysno, ne go obi4am ve4e, toi ubi vsi4ko v men.za tova dokato ne6tata moje da se opravqt govori s nego, posle moje da e tvyrde kysno.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си