- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-хубавият ви сън
разкажете най-хубажият си любовен сънизвинете ако има такава тема
![]()
Бяхме в "Наргиле" и той седеше до мен и не спираше да се усмихва.Даже на сън се усещах колко бях хлътнала тогава...После си тръгнахме заедно и в колата само мълчахме,точно когато спря пред моя вход каза : "Знам,че ще направя нещо глупаво,но няма да съжалявам.." и ме целуна..Жалко,че наистина беше само кратък сън,защото още ми е тръпка този човек.. ммм дам![]()
![]()
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Беше доста отдавна, обаче си го спомням много добре. Сънувах го, когато вече се бях разделила с приятеля ми от месеци и страшно много го обичах. Явно всички тези мисли за него са предизвикали този сън.
Бяхме у нас и се прегръщахме и целувахме. Говорехме си и чувството беше толкова приятно, че изобщо не исках да го пусна, защото знаех, че ще го загубя. Най-гадното беше, че когато се събудих още не можех да повярвам, че е било сън и ми се доплака, но вече нямаше смисъл.И все пак чувството от тоя сън ме държа дни напред.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
не сънувам![]()
Просто идваше някъде от път (вече бяхме разделени от 6-7 месеца) и просто спря и ме прегърна..Не знам къф сън беше това, но като е събудих, мислех, че наистина се е случило..Беше баси реалното....![]()
Много е сложен![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Бях с едно момче от сегашния ми клас. В коридора на старото ми училище в България. Той беше с една червена тениска, която обожавам. Държахме се за ръце и се смеехме, бяхме ухилени до уши. По едно време се целунахме. В този момент се събудих... Беше толкова хубаво, не исках да свърши
много са, но едва ли ще мога да се сетя с точност какво е било![]()
<N>
Много са, не мога да преценя кой е най-хубавия![]()
![]()
nicolepcd
След раздялата ни го сънувах всяка нощ и от повечето сънища се събуждах обляна в сълзи или се разплаквах като се събудех.Толкова истински бяха всички.Не мога да преценя кой е бил най-хубав.За мен всеки си беше невероятен и не исках да се будя.Поне в съня си го имах ...
След това бях в зъболечението,а тази жена с червената рокля ми беше зъболекрка.Бях напълно убеден в това(в действителността зъболечението ни изглежда по малко по различен начин и зъболекарката ми е съвсем друга).Бяхме се събрали в някаква стая там с други хора и един мой съученик.Оказа се че тази жена оправя и GSM-и.Дадох и моя.Каза след малко да мина да си го взема.Тази стая се опразни и те тръгнаха на някъде.След малко и аз тръгнах към другият кабинет,който беше на няколко крачки.В коридора,точно срещу мен забелязах да се приближава едно много хубаво момиче около моята възраст.не я познавах в съня и в реалността също не я познавам.Много ми хареса.Загледах я и тя ме загледа като двамата направихме един полукръг един около друг.Аз реших че няма да има интерес,защото беше прекалено перфектна за мен.Вече се разминавахме,когато аз да се каже че съм направил нещо и намигнах с дясното око съвсем съвсем забележимо като си мислех че няма да го забележи.За моя най-голяма изненада и тя ми намигна с дясното си око като ми се усмихна.Аз реших да проверя тази работа и и намигнах вече много по явно и и се усмихнах.Тя пак ми намигна и ми се усмихна.Приближихме се един към друг,прегърнахме се и се притиснахме силно.Все едно и аз и тя бяхме чакали този момент много дълго време.Неможех да повярвам че това е истина и се случва точно на мен(за съжаление не беше истина,сън беше).Започнахме да се целуваме много страстно.Усещах аромата и.Усещах че кожата и беше изключително мека и приятна на допир.Имах чувството че и тя усеща моята такава.След това влязох в кабинета доволен.Но след като отворих вратата загубих ума и дума.Всички,включително и жената или момичето незнам с червената рокля бяха полуголи по единици и двойки.Като ме видяха и те се стъписаха.Аз се стегнах,усмихнах се и казах:Е,спокойно де и аз преди малко правех същото пред вратата.Жената с червената рокля ме попита:"Какво,секс ли?.Аз отвърнах: не целувах се с едно момиче.".Потърсих си GSM-а,който вече трябваше да е готов.Бях до съученика ми.Жената с червената рокля ми подаде един,но той не беше мой.Тя ми каза че е по нов от моя,но аз казах че не е мой.После ми даде друг,който пак беше по нов но не беше моя.Потърси го но не го намери.Аз взех вторият и казах че ще проверя в другият кабинет и ако го няма ще звънна да чуя къде е.Отидох в другият кабинет.Видях много GSM-и,но моя не се виждаше.Реших да отворя и двете врати за да чуя ако не е в този кабинет,в който съм.Отворих и застанах по средата на коридора.Тамън се канех да звъня и се събудих.
Сложих звездички най-отгоре,защото това е един мой сън,който преди време бях писал на друго място.На местото на звездичките има още от съня преди нещата,които съм написал,но те са по скоро още няколко отделни сънища свързани като части на сериен филм заради хората,които преобладаваха във всички.
Този сън беше толкова ярък,толкова реалистичен,дори в него мислех,разсъждавах,мечтаех ,страхувах се,притеснявах направо повярвах че е истина.Сякаш това,което съм търсел цял живот наистина се сбъдна.Все едно и момичето това беше чакало цял живот.Но уви,впоследствие наистина се оказа че не е нещо реално случило се,а само сън.След този сън ми беше гадно като се сетех сигурно една седмица,защото пак се оказа че сънят ми беше едно пък реалността съвсем друго.
Много рядко помня какво съм сънувала.![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
бях богат
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
сънувам по принцип странни сънища... често кошмари... за хубави нямам спомени![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
бяхме на едно легло...той ме беше гушнал, а аз бях някак адски спокойна и щастлива, защото знаех, че той е с мен и никога няма да си тръгне
гледах го в очите...а моите бяха насълзени, не можех да повярвам, че отново е с мен
държах му хубавите ръцее и си го целувах постоянно
а после се събудих...и видях ''красивата'' реалност...![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Рядко сънувам, а когато сънувам все ще са адските глупости или ужасни кошмари.
А снощи сънувах как един приятел, а после и един познат (който не съм виждала от цифра време,не знам как въобще съм се сетила за него) ми се обясняват в любов, а аз няква супер объркана ги избягвам ;дд После нещо направих и ме осъдиха на 12 години затвор, почнах да рева и някви хора само идваха да ме прегръщат, обаче аз не издържах и си продадох душата на дявола, за да не отида в затвора ;x
Понеже не знам кой от двата е по-хубав ще разкажа и 2-та:
1-я - Бях скъсала с момчето преди около седмица, но все още го обичах адски много. Сънувах как той ме чакаше в тях, а аз отидох там, не знам защо, той бе седнал на леглото, тъкмо излязъл от банята, когато ме видя ми каза: "Здравей миличко, ела тук!" , аз се усмихна и се приближих до него, прегърнахме се, усетих даже мократа му кожа.... беше невероятно, когато се събудих едвам не се разплаках, поради факта, че това е било само сън
2-я - само ще кажа, че се любих с момчето, към което в момента имам чувства .....![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
1. Беше в нас. Бяхме посредата на стаята събляках тениската му и го целунах.
2. Вървяхме из парка. После бяхме в един вход и я целунах!
Първоначално написано от ScionOfStorm
Би ме на цс (counter strike). И после и дадох да си играе с "тежката"![]()
![]()
Една нощ сънувах,че ТОЙ ме е прегърнал в прегръдка тип ''меча'' и си стояхме така много ,много дълго.Слънцето проблясваше в очите му.Най-странното е,че в съня си усещах аромата на кожата му и беше толкова хубаво.......докато не се събудих в голямото студено легло.
Сънувах този сън в период,в който бяхме разделени и наистина много се разчувстваш тогава
ех... мъка мъкаПървоначално написано от yahhooo
По темата:
не си спомням за такива
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
то да беше един![]()
![]()
иначе ето един..
не е особено любовен![]()
както и да е
работих с едно момче по някакво представление. не си спомням концерт ли беше..
но той изобщо не ми обръщаше внимание и винаги ми отговаряше рязко, ако го попитам нещо. аз, естествено, много го харесвах и се надявах да смекчи малко отношението си... един ден бяхме в някаква стая и той беше седнал на стол. аз стоях срещу него и го гледах.. по едно време той ме прегърна и на мен ми стана толкова хубаво....
този съм много ме радва, а съм го сънувала много отдавна...
someone else...
Беше доста мокър![]()