.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Идея за среща

Така трябва ми свежа идея за първа среща! Каде да я заведа как да се облека официално или не! И такива работи! Моля за идея?

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Може да се поразходите някъде или да отидете на кино..
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Град
    Springfield;Sofia
    Ами по-добре на някое по-тихо местенце,за да може да си говорите на спокойствие
    http://www.vedahouse.bg/
    много ми го препоръчват и аз се се каня да отида
    другото което ми идва наум е Апартаментът,намира се на малките 5 кюшета,точно до пицария Уго
    Барнатият гъз е нечист гъз!

Град
    Springfield;Sofia
    и другото което е не се обличай официално
    бъди по-небрежен и не си слагай много парфюм,нещо по-лекичко

Киното е универсална идея винаги има за какво да си говорите ако закъсаш.

Говорите си какъв ли ще бъде филма преди киното.
    Говорите си за филма след киното.

ПП. За парфюма Gyzibarka е напълно права. Дори сложи малко, само когато се доближи до теб да го усеща така ако и хареса ще бъде по често близо до теб :P

Вече ме закъртихте!Кино, ок но банарно парк, банално нещо свежо ми треаше.

Боулинг

Аз бих ти препоръчала да отидете в някое кафене , знам че и това е банално , но според мен това е най-доброто място за първа среща .

Град
    Springfield;Sofia
    ее свежо,свежо зависи от какво се интересувате двамата и какво ще ви хареса,но на мен най-много си ми харесва бира в парка,тъкмо ще се отпуснете : )
    но иначе за киното хах един път излязох на 1ва среща с момче и ходихме на кино в ЦЦС и по време на филма съответно момчето се задави с пуканки и аз трябваше да го спасявам и се чуваше из цялата зала и мен ме хвана срам

Мега фен Аватара на Hilary_
    Зависи къде ще ви е забавно...билярд, дарц, боулинг, кафе, сладкарница, разходка с лодка, в някое паркче, в къщи, кино, дискотека, изложба, театър, на ресторант... знам ли ви какво ви е добре...

Да бе,верно.Разходката с лодка е хубав вариант.Боулинга също е нещо свежо.Тъкмо,ако не може да играе,ще я научиш. Билярда също е добра идея.В никакъв случай пицария!Вярно,че приятна обстановка,ще можете да хапнете,обаче на мен лично не ми се нрави идеята да изляза с някое хубаво момче,да отидем в пицарията и да го гледам как се е оцапал.Пък и на мен би ми било притеснително да стои,и да ме гледа как хапвам.Някак идеята не ми харесва да сме с пълни усти и само да се съревноваваме кой по-бързо ще си изяде.Но всеки,както предпочита.А защо не вметнеш на девойката нещо от рода на "Къде не си ходила отдавна,а би искала да отидеш?Кое ти е любимото място",нещо от рода.По-лесно ще ти е сякаш.

em varianti mnogo prosto trqbva da pomisli6 koe 6te ti haresa i se postavi na neino mqsto.drug variant e da popita6 nqkoq tvoq priqtelka.

ako tq obi4a jivotni zavediq na zoologi4eskata gradina.ponqkoga jivotnite sa mn sladki :d i 6te i haresa.ne e mn skapo 1 lev za deca studenti i pensioneri i 2 za srednata v1zrast :d.i avtobus 88 spira to4no tam.navra6tane 6te imate tema za razgovor/a tam jivotnite sa mn taka 4e 6te imate da si razporavqte vpe4atleniqta/i puskai ot vreme na vreme nqkoq 6ega

Мега фен
    за разходка с лодка не се бях сещала досега непременно ще го пробвам, звучи интересно иначе и аз ти препоръчвам някое по- тихо място. не знам откъде си и какво има в града ти, но със сигурност ще намерш някой хубав парк. в добавка може и кафе.
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен
    Град
    плд
    moiata ideia e su6to v niakoe kafene ili puk v park :} na men li4no 6te mi e po priqtno v park, za6toto e tiho i ne e zaduljitelno da si govorite visoko,( kakto e v kafeneto, ako ima mn hora)a suvsem spokoino :P moje6 da kupi6 ne6to za hapvane primerno pukanki ili kakvoto i da e :P mislai 4e 6te i haresa uspeh
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Повече от фен
    Град
    плд
    a za drehite - sloji si primerno dunki i niakakva bluza ( ne se navli4ai 4ak tolkova mn ) a za parfum - neka ima i dori da e pove4e ne mislq 4e 6te pre4i a daje mn 6te i haresa
    Не заливай с омраза този, когото някога си обичал!!!

Град
    Навъртам се наоколо ;d
    еми на мене кино ми е хипер тъпо...
    разходката ми допада,може да отидете да се позабавлявате някъде...
    в зоо градината правила съм го и е яко смееш се на жовотните,правят ти смях а пък и има усамотени местенца... НО много смърдииии при някой животни .Дай сега сериозно еми отидете някаде където да се забавлявате аз много се кефя на планина
    и в никакъв слу4ай не се "барвай" прекалено,слагаш парфюм (за мене тва е много важно в момче),небрежно облекло и усмивка,бъди себе си и не се спичай
    Зов стон, отворено писмо към себе си,написано за днес,
    но с букви от онези дни,
    на нов фон, изтрива всички стари белези,
    замества ги с чисти подредени в стремежа ни.

DNB

Град
    sliven
    Отидете на лунапарк.Облеклото ти трябва да бъде кецове от 15лв дънки каквито имаш и яка тениска

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Цитирай Първоначално написано от Gyzibarka
    Ами по-добре на някое по-тихо местенце,за да може да си говорите на спокойствие
    http://www.vedahouse.bg/
    много ми го препоръчват и аз се се каня да отида
    другото което ми идва наум е Апартаментът,намира се на малките 5 кюшета,точно до пицария Уго

и на двете е хрб.

Веда хаус е точно до нас и смятам там да си изкарам сесията.. щото един приятел почва работа там де...
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си