- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-хубавият ви сън
преди 1 година някъде бяхме се разделили за пореден път с вече бившия ми приятел и една вечер ми беше станало много гадно и го сънувах напръв поглед си беше съвсем обикновен сън но на другия ден се сдобрихме защото ми каза че е сънувал нещо което го е накарало да разбере какво знача за него![]()
![]()
![]()
еми ние не се бяхме виждали от седмица някъде и ето какво сънувах:
влизам с класната ни стая и виждам 4е някакви са се струпали над дневника и решавам да видя какво има.изведнъж усещам 4е някой отзад ме бара и аз се вбесих(4есто се слу4ва някой досадник от класа да те обара).реших този път нищо да не правя но тогава усетих 4е той яко се натиска в мен и някаква вбесена се обръщам и изведнъж виждам 4е това е мойто мило
![]()
![]()
той ме гушна и аз ве4е бях най-щастливото същетво на земята...как само си умирах от щастие да ме гушне,имах 4увството 4е съм в рая
съня ми не е нищо особено оба4е за мен си беше най - хубавия :P
(колко жалко 4е ве4е не сме заедно)
I can't stop myself from loving you <3
доста често сънувам бившето си гадже,сега сме само приятели.
Помня почти всеки сън...странно но в повечето все плача.
Та...помня как в един от сънищата ми бяхме само двамата.Говорихме си почти цялата вечер.Бяхме в нас...гледахме филм а филмат си беше от тези на които се плаче-та тои ме беше гушнал и се чувствах адски щастлива (точно както бяхме преди да се разделим).Цялата вечер бяхме само двамата и се гушкахме и целувахме.После заспах в него,събудих се преди него и го гледах как сладко спи...Толкова много го обичам...Станахме и си направихме закуска заедно-смяхме се адски много...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Everytime I see you I try to hide away
but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
I fade like a flower...
Бяхме на моренце двамцата и я видях как се събличаше и обличаше пред мен и ми говореше сладки думи.
бях евреин сгоден за германка
Ами значи аз и приятелката ми бяхме в 1 стая.Цялата беше в лилаво и покрита с възглавници по земята .Имаше и 1 камина и много свещи.Всичко беше затъмнено и миришеше на парфюм.Правихме най-страстния секс в живота ми![]()
най-хубавият ми сън..ами този в който си мислех, че хората покрай мен са истински и всичко онова в което ме обеждаваха е такова...а сега вече съм буден..и реалноста е болезнена..ама кво ви тряя`
повечето сънища са ми брутални..![]()
се са фарлям от някъде се са бия се убивам..![]()
хубави няма се са такива разни
като се отделих от този свят и отидох на някво по яко място
няма как да не сънуваш просто не си спомняш какво си сънувалПървоначално написано от plmn
Абе прекалвено е личен![]()
Не ги помня...сънищата си![]()
помня няколко часа след като съм станала и ги забравям ..
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
И аз съм такаПървоначално написано от elsy
![]()
Не знам и аз вече...![]()
![]()
сънувах нещо като екшън филм![]()
бягахме, стреляхме се, карахме бясно коли... филм голям хах
накрая трябваше да плуваме в един басейн, за да хванем "лошите". хванахме ги хах
аз излязох от басейна суха (бях с дрехи в басейна, но също като по филмите излязох суха хах) огледах се и се провиках "спри, не бягай, ела при мен". той се приближи, а аз скочих в него![]()
Нещо средно между Матрицата и Властелинът на Пръстените, имаше и някаква красавица, но вече подробности не помня
![]()
сънувах този сън същата вечер след като фр. ми си замина за 2-ри път(от различни градове сме):
двамата седяхме на някаква сграда, аз бях седнала на някакво циментирано стъпало, а той беше коленичил срещу мен и ми каза:"миличка,няма смисъл да те искам за мен,защото знаеш, че когато си отида всичко ще бъде както предния път-ще си намериш друг, а аз-друга и пак ще се нараним", спомням си че се разплаках..и се събудих обляна в сълзи![]()
А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."
Много са, не мога да преценя кой е най-хубавия![]()
![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
ами бяхме на един прозорец в училище и се целувахме...а бившия й зяпаше като пълен идиот отстрани![]()
Първоначално написано от fenasf
![]()
бяхме на някакъв концерт и той се беше напил и ми призна,че ме харесва/когат са пияни,хората си казват всичко/,иии после ме целуна
беше супер реално и хубавоо
и после се събудих
![]()
Ех,че готино...И аз съм имала такива сънища...Първоначално написано от nymphadora
Тази нощ сънувах, че двамата сме на някакъв път и тичаме един срещу друг... Когато най-накрая се срещнахме се прегърнахме по онзи мечешки начин и аз му казах, че страшно много ми е липсвал, при което той се усмихна и ме целуна и прегърна още по-силно.
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Бяхме на стадиона,сам сами,валеше дъжд...![]()
![]()
![]()
Бях пияна, когато си написах ника.