- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- най-хубавият ви сън
Ми бях с мойто слънчице и гледахме филм.
Наистина най-хубавия ми сън е с човека,в който съм влюбена и не можем да сме заедно..Никога не съм имала по-реален сън .. Двамата с него сме в Барселона..цял ден бяхме на плажа,вечерта на мач на Барселона и точно си бяхме пред хотела и ми каза,че не издържа повече,че без мен му е невъзможно трудно..и ме целунаАдски много ми се иска да беше станало по някакъв подобен начин ..
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
ами аз бях описала най-хубавия ми сън но ето 4е наскоро сънувах още по хубав![]()
за4и съвсем слу4айно срещнах бившия ми с неговия най-добър приятел(от както скъсахме не сме се виждали и макар на сън се развълнувах страшно много).той тръгна да бяга от мен но аз виждах 4е се радва да ме види затова аз отидох при него и тогава ме гушна и ме вдигна и аз запо4нах да си го целувам където ми паднеи само повтарях 4е пове4е никога няма да го пусна да си тръгне така от мен.след това отидохме с моята майка у тях при неговите родители и те родителите там си говориха а ние си бяхме заедно
той се правеше на някакъв изкусен готва4
![]()
![]()
и докато готвеше си ме беше гушнал и си спорехме за глупости както обикновено
и той беше по една бяла хавлия
и после отидохме и да се къпем
в съня си имах 4увството 4е ще сме завинаги заедно и никога няма да се разделим и просто бях най-щастливото същество на земята.като се събудих не можех да повярвам 4е е било просто сън и направо сияех все още от щастие но....като мина известно време осъзнах ужасната действителност и цял ден си лежах в леглото изпаднала в някаква ужасна депресия и носталгия
![]()
![]()
![]()
I can't stop myself from loving you <3
не е эа раэкаэване