- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Начин да отидеш по голяма нужда?
Понеже доста пътувам и все трябва да съм ходил преди това по голяма нужда но като не всеки път става и веднъж ме хвана на 300 км път... питам ако някой знае лесен начин да ти се доходи по голяма нужда... попринцип аз опитвам като пуша и скачам но нещо не действа... освен хапчета няккакъв друг начин има ли?
Круши, джанки![]()
начини да отидеш, не да спреш да ходишджанките не запичаха ли?
Няма ли бензиностанции за теб? То над тия китайски порцелани на големите вериги дето ги обгрижват през 10 мин, вече да ти е кеф да клекнеш баси
В мкдоналдс като ида да се пусна една вода, ми то все едно съм в дискотека - музики, ароматизатори във вентилацията, някви лъщящи стени..
Моето лайно е с характер
никога не напава да излиза без психиката ми да му позволи
просто феноменално
im a god
Моля ?!
аз пък предпочитам да сера пред даскалото от колкото в даскалото! то баси мизериите![]()
![]()
иначе най добре си е вкъщи... автора, пийни 5 кафенца и ще се продрискаш хубаво, ще се прочистиш целия!![]()
![]()
топла вода![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
аз пък почти не мога да отида до тоалетна по голяма нужда на друго място освен вкъщи. Може би мога де, но ако няма никой наоколо. Например в баба ми или в някой друг роднина. Но това е при условие че ги няма в близките стаи до тоалетната, просто ми трябва пълно спокойствиеА ако съм в хотел или в някоя обществена тоалетна - абсурд, освен ако в хотела не се задържа повече от 3,4 дн. Мога да не ходя по голяма нужда 5,6 дена
ако ям малко, но ако се тъпча като свиня ест че по-рано. Малее ама и аз кви обяснения давам
![]()
![]()
Иначе по темата не те разбрах дали искаш нещо от което да ти се прииходи или нещо да не ти се ходи? Ако искаш да се изходиш наистина топла вода и топло мляко ще ти помогнат. Особено ако ги изпиеш наведнъж след 10 мин. и си в тоалетната![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
^ значи и ти бая дрискаш, маймунке мръсна?!![]()
повече течности и плодове(сливи,череши)
Има едни шоколадчета които действат така...![]()
аз съм точно в обратното положение, но както и да еПървоначално написано от Joc
методите които дадох ги използва сестра ми, между другото детето е на и в детската го мъчат с кви ли не неща
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
клизма?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Пускаш си някаква чалгия да ти дъни в главата и веднага ще се затичаш към кенефа![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
топла вода с мед
Да, ама така шанса е по-голям да се изповръща :Д:ДПървоначално написано от EroSennin
ПП. Има едни такива шоколадчета..![]()
тези шоколадчета са разхлабителни,
ако изпълни всичките ни съвети пътят му ще е до тоалетната и обратно през има няма 5 мин...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Или още по - добре - ще си "маркира" пътя и на връщане ще си следва лайната до вкъщи.Първоначално написано от Seducti0n
![]()
сладко от рози![]()
EroSennin, при мен тва с чалгата действа.чувала съм, че и на познатите ми.
![]()
Иначе Raybeez и още някой посъветваха автора кафе да пиел. Не знаех, че кафето има разхлабително действие?! Едва когато го смеся с мляко, чак тогава ми се присира на другия ден.
Авторе, преди път,преди всичко помни, че за да се изакаш, рябва и да ти е леко студено.Студа задейства отделителната система.
Всекви хапчета, шоколадчета и тем подобни простотии, не те съветватм да ги приемаш, щототряя да пътуваш с едно куку до теб на седалката.
Кафенца с млекценце всяка сутрин - чиста работа.![]()
абе чалгата не е толкова лошо, като си на зор (т.е. ултра загорял) и като идеш в чалга дискотека веднага ще си намериш нещо за ......
Иначе може да пробваш 1 нов метод : буташ си 1 бутилка с вода и я стискаш![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Оф, не мога да се сетя много добре, ама май и гореща вода, в която се е варял ориз, ставала.![]()
Май го и пробвах веднъж този метод, де.![]()
![]()
![]()
Стискай го, докато стане на трупи. След застоя взимаш един Laxatol и си като нов.
Просто като нов.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
ХаХАХхаАХАХхахахахаха, мачока направо ме изкефи![]()
![]()
![]()
![]()
Даже бих казал, че кенефите на някои заведения са по-вървежни и чисти от самите заведения... ;д
Ем, че пий мноого вода и прави коремни преси, де да знам няма ли да те напъне бе нз![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮