една любов,най-добро приятелство, предателство и мъка
съвсем накратко: най-добрия ми приятел ме запозна с едно момиче, аз се влюбих в нея истински, бях готов заради нея на всичко и правих всичко. след година тя скъса с мен без да ми каже реалната причина... 6 месеца ме прави на глупак, най-добрия ми приятел - също. а той е човек, когото смятах за мой брат!
след толкова време, в което ме правиха на глупак мисля че разбрах толкова прикриваната истина : те имат нещо помежду си зад гърба ми. толкова съм разочарован... човек, когото познавам от 13-14 години да ми забие нож в гърба, когато знаеше че тя беше целия ми свят, знаеше колко я обичам и колко страдах след като ме напусна. никога не съм го очаквал, защото имахме през годините нещо като закон - никога една жена да не застане между приятелството ни. но не - той се провали! тя също!
не знам дали бих им простил някога...
това е! двамата най-близки ми човека ме предадоха просто така. а с него бяхме братя от деца, с нея бяхме по-близки от всички с които някога сме били, бяхме просто един за друг - или поне така искрено вярвах в това... напразно е било явно
исках само да споделя колко отвратен се чувствам от човешките взаимоотношения. повече никога няма да имам доверие на никого, явно трябва да си "вълк-единак"
М 23г - мислих че съм видял много, но явно не...
приятен ден