Здравйте.Ето и проблемът: Приятелят ми е на 19г., но косата му оредява и дори отгоре отстрани няма (не го обясних много добре).На дерматолог ли трябва да иде или какви продукти трябва да позлва?Той смята, че това е непоправимо, но мисля, че все има някакво решение на проблема.
Много ме притеснява този факт.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
Твоят приятел е носител на едни лоши доминанти алели. Плешивостта е наследствена и с каквато и да е козметика - не се оправя.
Don't tell me what I can or can't do !
А не може ли да се предоврати по някакъв начин?
И аз очаквам надежда в медицината, аз съм на 17 и бащами е плешив и ми е много гадно
Ми има няколко варианта .. или почва с някои народни здравни рецепти или се доверява на някоя щуротия от рекламите.. Лекарите .. може да мине от там ама не вярвам да му предложат нещо ефикасно..
Лекарите могат да предложат присаждане на коса, но..
Един вариант и то много добър е да си тегли ножа. Да ходи с гола глава! Да не си помислите нещо друго..
Don't tell me what I can or can't do !
Е да и аз на това се надявам да остане модата да ходим с голи глваи ако ли не ... ужасно е
Да си обръсне главата ...
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Вижте, той ми го е споменавал този проблем само веднъж, т.е. не е той, човекът който се чуди какво да прави, а аз, аз се притеснявам (него предполагам също, но не го показва видимо) , но не съм му го казвала.Казах му, че както и да бъде ще го харесвам, но на 19г и вече да ...В крайна сметка той нищо не е предприел по въпроса!
А съм го виждала на снимка с гола глава и хич не ми харесва така![]()
не си ли лееекинко повърхностна?Първоначално написано от gia_sena_mono
нищо лично просто лееекинко ме издразни...
Първоначално написано от sssladuranka
=D>
А бе не съм повърхностна, но е притеснително приятелят ти да е на 19г и да е така.И все пак това е проблем, който с малко повече внимание може и да се реши.
и по-млади от 19 съм виждала плешиви
[imghttp://breathe.blog.bg/photos/26135/red_heart.gif[/img]