.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 30

Приятелката ми зослови срещу мен.

Видях ,че вече има такава тема,но моя проблем е друг.
    Едно момиче,ще я нарека Дени ,ми се води приятелка... Но постоянно ми прави забелейки от сорта "Не говори толкова много с момчетата,защото изглежда че им се натискаш" Е т'ва обаче не е верно имам си приятели които са момчета,а тя нямааа...мисля,че в това е проблема.
    Другото нещо е,че постоянно коментира как се обличам.Облеклото ми било "много предизвикателно".Аз лично не виждам нищо предизвикателно във черен панталон и блузка например,но както и да е.Когато няколко дни подред съм с нови дрешки (след някой празник) тя веднага започва."Мн се перчиш ,не всички могат да са като теб"
    Кажете какво да правя,защото незнам още колко ще ми издържат нервите

Супер фен Аватара на diksi
    Приятелката ти е смотла!!! Завижда...абее Намери си друга мани я тая

Супер фен Аватара на vampirekiss
    Е,завистта е голяма сила няма 6-5.Споредмен се пука от яд и затова непрестанно ти изпрасква по някоя такава забелeжка.Другия вариант е приятелката ти да е просто странен характер и в момент,в който не е на кеф да ти ги говори тези,но малко ме съмнява да е това.

Zavijda opredeleno ili prosto e nqkoq zloba.ne se zanimavai s neq.taq e vsi4ko dr ama ne e i priatelka.zareji q.kaji i,4e te drazni i ako prodlajava spri da i govori6 i da hodi6 s neq

Завижда и то супер явно.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

"приятелка" и злословене не са в един и същ синонимен ред.

Първо тя не ти е приятелка ,, избягвай я , защото може да си изпатиш от нея .. Второ завижда ти прекалено много .. Зависта е много лошо качество .. Тази твоя приятелка може да ти изиграе много лоша шега ..

П.С - Личен опит .. /бягай от хората , които ти завиждат !!/

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    и аз мисля че ти завижда... според мен не ти е приятелка...

Цитирай Първоначално написано от sladkish_14
    Първо тя не ти е приятелка ,, избягвай я , защото може да си изпатиш от нея .. Второ завижда ти прекалено много .. Зависта е много лошо качество .. Тази твоя приятелка може да ти изиграе много лоша шега ..

П.С - Личен опит .. /бягай от хората , които ти завиждат !!/

Добрее ...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Мда, завижда ти. Или й кажи да престане, или я разкарай. Препоръчвам второто
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    zaebi q [/i]
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Зарежи я ..
    Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]

както казаха всички, ТЯ ЗАВИЖДА!!!! що не й го кажеш??? ще млъкне!

Супер фен
    Ем момичето си завижда доста открито.. Иначе не разбрах тези работи само лично на теб ли ги казва, или ги казва и зад гърба ти на други хора? Защото ако ти го казва на теб, според мен проблемът може да се оправи- поговори с нея, или ако не е от хората, които разбират от думи, кажи й направо, че ти е писнало от тъпите й коментари, да спре да завижда и да си пази мнението за себе си. И на мен ми се е случвало да завиждам на някого, но не правя такива остри коментари. След време съм сигурна, че и минава, но казана дума-хвърлен камък. Айде успех

Това се вика завист Кажи й го и гледай как ще замълчи.
    Stay up all night with the stars *

Първо това не можеш да го наречеш "приятелка"! Завижда ти адски много и сигурно иска да е като теб.. Бягай далече от нея.

Цитирай Първоначално написано от vlubeno_momi4e***
    Първо това не можеш да го наречеш "приятелка"! Завижда ти адски много и сигурно иска да е като теб.. Бягай далече от нея.
    totally agree... някоя от моите приятелки ако направи нещо такова ще мине страшно много време преди да мога да я погледна и да я считам за човешко същество въобще.... само недей да правиш сцени... кажи и че не ти харесва отношението й към теб и толкова... иначе ще паднеш на нейното ниво ...
    P.S. дано си намериш по- добра приятелка
    [Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]

Голям фен Аватара на krisence
    Цитирай Първоначално написано от nadety250
    Зарежи я ..
    +1

Град
    vratca
    със сигурност ти завижда.... ти я превъзхождаш просто я отрежи и завържи ново приятелство.
    .....

Фен Аватара на YourFavouriteDrug
    Град
    Бургас :)
    Ей, веднага я изкарахте, че не й е приятелка xD
    Просто й завижда. Човешко е =Р

Супер фен Аватара на gabri3lla
    приятелка?!?!?!?!

Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.

Мен един "приятел" така ми завижда - и то не за какво да е - ами затова че съм по-добър по математика от него - - - Всеки час ме заплашва че няма да изляза жив от даскалото - и тем подобни - и то някакси сериозено го казва

Веднъж ми скочи на бой - 3ма извикал да ...цитирам: "Гледат как те пребивам" - като видяха че почнах да го налагам - "Помагай Помагай " - и оттогава такива копелдаци дето завиждат и са готови на всичко за да ти направят гадно - ги избягвам...

Голям фен Аватара на melinor
    Цитирай Първоначално написано от john95
    Мен един "приятел" така ми завижда - и то не за какво да е - ами затова че съм по-добър по математика от него - - - Всеки час ме заплашва че няма да изляза жив от даскалото - и тем подобни - и то някакси сериозено го казва

Веднъж ми скочи на бой - 3ма извикал да ...цитирам: "Гледат как те пребивам" - като видяха че почнах да го налагам - "Помагай Помагай " - и оттогава такива копелдаци дето завиждат и са готови на всичко за да ти направят гадно - ги избягвам...

"Помагай Помагай "
    Боса по асфалта минавам,
    знам че няма мода такава -
    просто детски навик още в мен живее.

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Завижда.
    Личи си и колко ти е 'приятелка'.
    Суетата.Моят любим грях.

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София