- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Приятелката ми зослови срещу мен.
Видях ,че вече има такава тема,но моя проблем е друг.
Едно момиче,ще я нарека Дени ,ми се води приятелка...Но постоянно ми прави забелейки от сорта "Не говори толкова много с момчетата,защото изглежда че им се натискаш" Е т'ва обаче не е верно имам си приятели които са момчета,а тя нямааа...мисля,че в това е проблема.
Другото нещо е,че постоянно коментира как се обличам.Облеклото ми било "много предизвикателно".Аз лично не виждам нищо предизвикателно във черен панталон и блузка например,но както и да е.Когато няколко дни подред съм с нови дрешки (след някой празник) тя веднага започва."Мн се перчиш ,не всички могат да са като теб"
Кажете какво да правя,защото незнам още колко ще ми издържат нервите![]()
Приятелката ти е смотла!!!Завижда...абее Намери си друга мани я тая
![]()
![]()
![]()
Е,завистта е голяма сила няма 6-5.Споредмен се пука от яд и затова непрестанно ти изпрасква по някоя такава забелeжка.Другия вариант е приятелката ти да е просто странен характер и в момент,в който не е на кеф да ти ги говори тези,но малко ме съмнява да е това.
Zavijda opredeleno ili prosto e nqkoq zloba.ne se zanimavai s neq.taq e vsi4ko dr ama ne e i priatelka.zareji q.kaji i,4e te drazni i ako prodlajava spri da i govori6 i da hodi6 s neq![]()
Завижда и то супер явно.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
"приятелка" и злословене не са в един и същ синонимен ред.![]()
Първо тя не ти е приятелка ,, избягвай я , защото може да си изпатиш от нея .. Второ завижда ти прекалено много .. Зависта е много лошо качество .. Тази твоя приятелка може да ти изиграе много лоша шега ..
П.С - Личен опит .. /бягай от хората , които ти завиждат !!/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
и аз мисля че ти завижда... според мен не ти е приятелка...
Първоначално написано от sladkish_14
Добрее...
![]()
Мда, завижда ти. Или й кажи да престане, или я разкарай. Препоръчвам второто![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
zaebi q![]()
![]()
[/i]
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Зарежи я ..![]()
Make-up is essential .. Fashion is my life .. Music is my therapy .. Friends are precious .. Time is uncontrolable .. Bitches and Hoes aren't worth my time .. Individuality is everything!!! ;]]
както казаха всички, ТЯ ЗАВИЖДА!!!! що не й го кажеш??? ще млъкне!![]()
Ем момичето си завижда доста открито..Иначе не разбрах тези работи само лично на теб ли ги казва, или ги казва и зад гърба ти на други хора? Защото ако ти го казва на теб, според мен проблемът може да се оправи- поговори с нея, или ако не е от хората, които разбират от думи, кажи й направо, че ти е писнало от тъпите й коментари, да спре да завижда и да си пази мнението за себе си. И на мен ми се е случвало да завиждам на някого, но не правя такива остри коментари. След време съм сигурна, че и минава, но казана дума-хвърлен камък. Айде успех
![]()
Това се вика завистКажи й го и гледай как ще замълчи.
Stay up all night with the stars *
Първо това не можеш да го наречеш "приятелка"! Завижда ти адски много и сигурно иска да е като теб.. Бягай далече от нея.
totally agree... някоя от моите приятелки ако направи нещо такова ще мине страшно много време преди да мога да я погледна и да я считам за човешко същество въобще.... само недей да правиш сцени... кажи и че не ти харесва отношението й към теб и толкова... иначе ще паднеш на нейното нивоПървоначално написано от vlubeno_momi4e***
...
P.S. дано си намериш по- добра приятелка![]()
![]()
[Love, Honour, Wisdom, Friendship and Smiles] =]
със сигурност ти завижда.... ти я превъзхождаш просто я отрежи и завържи ново приятелство.
.....
Ей, веднага я изкарахте, че не й е приятелка xD
Просто й завижда. Човешко е =Р
приятелка?!?!?!?!
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Мен един "приятел" така ми завижда - и то не за какво да е - ами затова че съм по-добър по математика от него![]()
- - - Всеки час ме заплашва че няма да изляза жив от даскалото
- и тем подобни - и то някакси сериозено го казва
![]()
Веднъж ми скочи на бой - 3ма извикал да ...цитирам: "Гледат как те пребивам" - като видяха че почнах да го налагам - "Помагай Помагай "![]()
- и оттогава такива копелдаци дето завиждат и са готови на всичко за да ти направят гадно - ги избягвам...
Първоначално написано от john95
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Помагай Помагай "
![]()
![]()
![]()
![]()