.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

Полов орган - пъпки ?

Здравейте!
    Имам едно въпросче. Вчера докато се бръснах ми нямаше нищо. След около 20, може би 30 минути видях, че под пениса ми (долната страна) е излязла пъпка, която си боли де Така де пъпка ли е, не е ли ... червеничка - нито малка, нито голяма. Леко сякаш спадна от вчера, но все пак някой имал ли е подобен проблем. Видях темички с подобни случаи, но точното описание не беше дадено. За стискане или подобни глупости не искам и да чувам понеже си боли и няма как да стане това То точно на пътя на веничката е, но просто не съм чувал или чел за някакви болести та се питам какво е ? Дали враснал косъм или нещо друго и дали, ако е пъпка ще се махне. Каня се да ходя на уролог (уведомих и баща си де), защото все пак не си давам пишелето :P Все пак ако някой е имал подобно проблемче да драсне някой ред, ще съм му много благодарен !!!
    Благодаря предварително за помоща! Живи и здрави )

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Спокойно, това е от бръсненето.

Спокойно найстина е от бръсненето.Нормално да незнаеш,защото едва ли си споделял с някой,но не е само при теб.При абсолютно всички се получава така,независимо от пола.Това е заради разтежа на косъма
    The BoYs Are mY tOYs!!

Град
    иИ аСс ниИнаАамМм
    Цитирай Първоначално написано от alex4e_15
    Спокойно найстина е от бръсненето.Нормално да незнаеш,защото едва ли си споделял с някой,но не е само при теб.При абсолютно всички се получава така,независимо от пола.Това е заради разтежа на косъма
    +1

ВсИчКо ХуБаВо На ТоЗи СвЯт СвЪрШи За МеН. За ТоВа Ти КаЗвАм "Да Го ДуХаШ" и "ПрИяТеН дЕн"!!!

Момиченцее съмм..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Спокойно, това е от бръсненето.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си