- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Косми под мишниците
Не е точното място тук да питам, но все пак
С какво е най добре да ги махна космите под мишниците с брасначка или с онези кремове на Veet мисля, че бяха за краката...
имам малко косми под мишниците, но все пак искам да ги махна : )
Или с бръсначка ,или с епилатор.Тези кремове ...трябва да чакаш kато си сложиш ,а и действието им не е много трайно.![]()
Аз се оправям с епилатора ....
MY NEW LOVE S55 AMG + чипче++=600+hp!
еми аз ползвам кремовете.чакам 10 минутки и после резлутатът е много хубав.![]()
кола маска или епилатор..
С бръснача няма смисъл..!!!!Най много да ти излезнат по 3-4 от един корен и да са по гъсти твърди и да ги бръснеш през 2 дена!
ами аз по принцип ги махам с крем или бръсначка, защото четох че не е хубаво да се скубят космите там, защото можели да се засегнат лимфните възли. Пък и зонатае доста чувствителна и много боли, поне мен ме болеше доста с епилатора като пробвах че и кръв ми тече. Иначе ми държа една седмица![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
с машинка
Нормално е да ти е потекло малко кръв първия път... Аз вече половин година си ги махам с епилатор и само първите 3-4 пъти имах кръв. Сега нито ме боли, нито нищо.Първоначално написано от gabi_94
Аз съм твърдо за епилатор или кола маска.
Аз си ги махам с бръсначка.
ала бала
Аз си ги махам със самобрасначка-по-удобно ми е![]()
ти си решаваш![]()
епилатора му е майката![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
Най-трайно е с кола маска- 2 седмици изкарваш без косъмчета (ако не си ги бръснал преди това) . Става по-бързо от епилатора , и побезболезнено, със същия ефект.Около мен всички си ги махат с кола маска, никой не се е оплакал от проблем с лимфните възли.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Абсолютно грешно.Първоначално написано от Rofl4e
Мога само да ти кажа, че космите са си косми.
Не се променят, ако стават по - къси.
За мен това горе е невежество.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
Епилатор е истината !
Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !
http://vbox7.com/play:9aff1eb1
Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.
Когато се бръснат, коренчетата им стават по-дебели. Заради това пък почват от една пора да излизат по повече косми. След това махането с кола маска става много болезнено, дори и кръв има, точни заради тези коренчета.Първоначално написано от SWASTIKA
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Анатомията ми е любимата сфера.
Сигурна ли си, че искаш да разбереш колко си глупава, защото говориш пълни простотии и си съчиняваш?
Жокер : Не.
ULTRA VIOLENT SKIN BLOCK!
на мен не ми е много хубав резултата, личи си, че е имало косъм, а когато е оскубан, друго нещоПървоначално написано от evalongoriq
![]()
Или с бръсначка или с епилатор
до скоро бях със самобеъсначката нооо сега го карам с лентички на виит ии съм мн по-доволна![]()
Mo3to s! e m0e cHuJdo7o e 0bsHt0 xD ^_^
[b]Ами има много начини,най - известния от които е самобръсначката,но с нея косъмчетата порастват по - бързо.С епилатор и аз съм чувала,че може да се засегнат лимфните възли.Остана кола-маска - мисля,че е най - удачно
Кремовете не ги споменавам - пълни боклуци![]()
С епилатора и кола маска най дорбе..
а лентичките не са много надежни
апък за браснач и дума да не става
Аз лично винаги съм искала да ги махам с епилатор, защото растат по-бавно, а с бръснача стават по-големи и растат по-бързо.И винаги съм ги махала с бръснача, тъй каот преди 5-6 месеца си ги махнах с епилатора иииии после цял ден ме боляха мишниците ма кар, че ги мажех с крем ме боляха, както НИКОГА не ме е боляло.И за това съм си казала, че с самобръсначка и тва е.Просто самите мишници са ми много чувствителни и от епилатор или кола маска после ме болят се едно съм си ги изгорила![]()
Има едно кремче веднага премахва болката. То е по-скоро за изгаряния и такива неща, но много ми помогна на мен... Апипантен се казва... Можеш да пробваш, но не мога да ти кажа колко струва...Първоначално написано от foreverr
само първите няколко пъти боли толкова многоПървоначално написано от foreverr