- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Косми под мишниците
с брасначка или с епилатор![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ти ще кажешПървоначално написано от UFOs
![]()
само първия път се зачервява,като свикнеш не е така,пък и е напълно нормално да се зачервиш!
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Какви хора сте бре : Д оставяйте си космите да растът нямаше да ви е яко ако бяхте косъм да ви обръснат нали ;( аз съм за ходете ОБРАСЛИ : Д : Д : Д
естествено това горе беше шега но се поставете на мястото на косъма нямаше да ви е яко тамън порастнете и някой да ви тегли машинката нали????Иначе предпочитам машинка 100%!!!
Слагам един Едит:по някога ми е по лесно с брасначка незнам защо 0_o
Tова което каза ''Rofl4e'' е абсолютно вярно , от личен опит [и не само] го знам , така че май невежия излизаш тиПървоначално написано от SWASTIKA
А за да не съм съвсем офтопик ще кажа , че въпреки всичко това което пише за бръсначките , и въпреки краткотрайния резултат от 1 , най-много 2 дена аз все още карам на тях. Напоследък , обаче съм се навила да опитам с епилатор , макар че сиг. първия път доста ще ме боли
![]()
Bon Jovi - Always
Боооже, аз изобщо не се занимавам - просто като се къпя и съм се сапунисал ги минавам с някоя от бракуваните бръсначки![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
аз ги махам с епилатор през 2-3 седмици
Епилатор
Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!
епилатор...или някакви кремове..![]()
Да си приятел, не означава да познаваш някого, а да си част от него!