Ами .. Значи,търсих такава тема .. Ама не намерих точно това което исках. До понеделник ми трябва да отслабна с 3-4 кг. защото съм на сватба,а си харесах една супер сладка рокличка .. Ама ми трябва да смъкна малко .. Та тва до понеделник. Да ми кажете някаква диета (да не е лунната или течна) Мерси ..![]()
Не си съсипвай здравето, само заради някаква "сладка рокличка". Пазарът е пълен с рокли! Намери си някоя, която е твоя размер.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Другите не ми харесват ..Аз съм от този тип хора - Харесам ли си нещо или някого трябва да е мое на каквато и да е цена ..
![]()
няма да успееш, ако я караш само на вода, после ще качиш двойно, и пак няма да можеш да носиш роклята след сватбата, тези килограми се свалят трайно за 2 седмици и повече, но и само на вода може да не успееш
това коетп си намислила няма да стане само с диета а и доста упражнения но по-добре си харесаи друга рокля![]()
не си вреди на здравето
И аз до някъде съм така... затова те разбирам. Но точно тази цел е меко казано глупава. Както каза colymoly, после ще си върнеш килограмите. Да не говорим, че може да ти се появят стрии. Просто не си заслужава, колкото и да е хубава роклята.Първоначално написано от gLypChenCee
Готова съм на много глад и спорт само и само понеделник да ида с тая рокля ..Аз даже вече си я купих .. (
) Готова съм и на лунната диета и после почти нищо да не ям .. Ама .. точно заради тва искам друга диета от вас за да не пробвам лунната,че може да си докарам някоя язва ..
![]()
Яж само плодове и зеленчуци... и се моли последиците да не са много големи...
Успех!
спирай да ядеш за да може да я носиш, до като е модерна, щом и мине модата, прояж![]()
Мерси момичета ..![]()
Ама аз от сутринта съм на една чаша мляко и препечена филиийка с сирене ..Сега като мина на плодове .. Дали ще ми действа добре ..
![]()
сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата краяа ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?
Cruel Intentions
Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много ..Първоначално написано от mysterious93
И между другото готова съм и на тва за роклята ..
![]()
Нищо лично... ама не си добре! xDПървоначално написано от gLypChenCee
А последствията вече ти ги казахме - гастрит, язва, стрии, йо-йо ефект...
само вода и плодове/пакетче-две солетки..ама нз дали ще успееш..![]()
Ти чак сега ли се сети че трябва да свалиш 3-4 кг.? Надали вчера са те поканили на сватбата. Не ми се мисли как си готова да си съсипеш здравето заради няк'ви парцалки.![]()
Абе и само салата да е.. ти няколко дена кат стоиш гладна (понеже 3-4 кг за толкова малко време..др начин нз за отлкова бързо сваляне) ии дори и от салатата ще се подуеш и просто роклята ще ти стяга..е ест не е задължително да става така, но по мои наблюденияПървоначално написано от gLypChenCee
а и дори и да си готова да се чувстваш кофти на сватбата ква файда?? ще стоиш на масата и кой ще я види
(все пак ако си изморена няма да ти е много до танци и т.н.) но пък има наистина хора като теб,които с амн вманиачени
може би защото не съм такава не мога да се поставя на мястото ти и не мога да разбера как може една рокля да ти е толкова важна
от др страна е хубаво че гониш целите си
та късмет със свалянето и с роклята (да си беше взела по голям размер) но освен гладуване нз за толкова малко време др начин..
Cruel Intentions
мхм солетки другия път, ако толкова силно го искаш не яж солетки, аз не съм яла от 3 месеца солетки и съм още живаПървоначално написано от tonie__
![]()
Искаш да кажеш, че от 3 месеца си само на вода и плодове така ли? Така ми прозвуча..Първоначално написано от colymoly
не исках да кажа, че не ям солетки и не съм умряла без тях не е кой знае колко тежко да ги прекратиш, те са спадат към тестени и са супер калоричниПървоначално написано от rauwkost
амиии само на зелунчуци и плодове и много прекарано време във фитнеса![]()