.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: Помощ?!

Град
    ForSaken city (:

Помощ?!

Ами .. Значи,търсих такава тема .. Ама не намерих точно това което исках. До понеделник ми трябва да отслабна с 3-4 кг. защото съм на сватба,а си харесах една супер сладка рокличка .. Ама ми трябва да смъкна малко .. Та тва до понеделник. Да ми кажете някаква диета (да не е лунната или течна) Мерси ..

Не си съсипвай здравето, само заради някаква "сладка рокличка". Пазарът е пълен с рокли! Намери си някоя, която е твоя размер.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    ForSaken city (:
    Другите не ми харесват .. Аз съм от този тип хора - Харесам ли си нещо или някого трябва да е мое на каквато и да е цена ..

няма да успееш, ако я караш само на вода, после ще качиш двойно, и пак няма да можеш да носиш роклята след сватбата, тези килограми се свалят трайно за 2 седмици и повече, но и само на вода може да не успееш

Град
    Сицилия
    това коетп си намислила няма да стане само с диета а и доста упражнения но по-добре си харесаи друга рокля
    не си вреди на здравето

Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
    Другите не ми харесват .. Аз съм от този тип хора - Харесам ли си нещо или някого трябва да е мое на каквато и да е цена ..
    И аз до някъде съм така... затова те разбирам. Но точно тази цел е меко казано глупава. Както каза colymoly, после ще си върнеш килограмите. Да не говорим, че може да ти се появят стрии. Просто не си заслужава, колкото и да е хубава роклята.

Град
    ForSaken city (:
    Готова съм на много глад и спорт само и само понеделник да ида с тая рокля .. Аз даже вече си я купих .. ( ) Готова съм и на лунната диета и после почти нищо да не ям .. Ама .. точно заради тва искам друга диета от вас за да не пробвам лунната,че може да си докарам някоя язва ..

Яж само плодове и зеленчуци... и се моли последиците да не са много големи...
    Успех!

спирай да ядеш за да може да я носиш, до като е модерна, щом и мине модата, прояж

Град
    ForSaken city (:
    Мерси момичета ..

Ама аз от сутринта съм на една чаша мляко и препечена филиийка с сирене .. Сега като мина на плодове .. Дали ще ми действа добре ..

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата края а ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?

Cruel Intentions

Град
    ForSaken city (:
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата края а ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?
    Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много .. И между другото готова съм и на тва за роклята ..

Мерси момичета ..

Ама аз от сутринта съм на една чаша мляко и препечена филиийка с сирене .. Сега като мина на плодове .. Дали ще ми действа добре ..
    Нищо лично... ама не си добре! xD
    А последствията вече ти ги казахме - гастрит, язва, стрии, йо-йо ефект...

Град
    Пловдив
    само вода и плодове/пакетче-две солетки..ама нз дали ще успееш..

Град
    ForSaken city (:
    Мерси на всички ..

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Ти чак сега ли се сети че трябва да свалиш 3-4 кг.? Надали вчера са те поканили на сватбата. Не ми се мисли как си готова да си съсипеш здравето заради няк'ви парцалки.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много .. И между другото готова съм и на тва за роклята ..
    Абе и само салата да е.. ти няколко дена кат стоиш гладна (понеже 3-4 кг за толкова малко време..др начин нз за отлкова бързо сваляне) ии дори и от салатата ще се подуеш и просто роклята ще ти стяга..е ест не е задължително да става така, но по мои наблюдения а и дори и да си готова да се чувстваш кофти на сватбата ква файда?? ще стоиш на масата и кой ще я види (все пак ако си изморена няма да ти е много до танци и т.н.) но пък има наистина хора като теб,които с амн вманиачени може би защото не съм такава не мога да се поставя на мястото ти и не мога да разбера как може една рокля да ти е толкова важна от др страна е хубаво че гониш целите си та късмет със свалянето и с роклята (да си беше взела по голям размер) но освен гладуване нз за толкова малко време др начин..

Cruel Intentions

Цитирай Първоначално написано от tonie__
    само вода и плодове/пакетче-две солетки..ама нз дали ще успееш..
    мхм солетки другия път, ако толкова силно го искаш не яж солетки, аз не съм яла от 3 месеца солетки и съм още жива

Голям фен Аватара на rauwkost
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    мхм солетки другия път, ако толкова силно го искаш не яж солетки, аз не съм яла от 3 месеца солетки и съм още жива
    Искаш да кажеш, че от 3 месеца си само на вода и плодове така ли? Така ми прозвуча..

Цитирай Първоначално написано от rauwkost
    Цитирай Първоначално написано от colymoly
    Искаш да кажеш, че от 3 месеца си само на вода и плодове така ли? Така ми прозвуча..
    не исках да кажа, че не ям солетки и не съм умряла без тях не е кой знае колко тежко да ги прекратиш, те са спадат към тестени и са супер калорични

амиии само на зелунчуци и плодове и много прекарано време във фитнеса

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си