Цитирай Първоначално написано от gLypChenCee
Цитирай Първоначално написано от mysterious93
сега дори и да ги свалиш на бързо и да изключим тва че може да ги върнеш двойно... като отидеш на сватбата нали ще хапнеш нещо?? тогава ще се подуеш от най - малкото и роклята пак няма да ти става..ще се пръска по двата края а ако не ядеш на сватбата то ще бъдеш няква отпаднала,изтощена, изморена и т.н. и ще пропуснеш веселата част само зарад една рокля?
Не съм казала,че няма да ям на сватбата,но няма и да се тъпча. Ще ям само салата и нещо от което не се пълнее много .. И между другото готова съм и на тва за роклята ..
Абе и само салата да е.. ти няколко дена кат стоиш гладна (понеже 3-4 кг за толкова малко време..др начин нз за отлкова бързо сваляне) ии дори и от салатата ще се подуеш и просто роклята ще ти стяга..е ест не е задължително да става така, но по мои наблюдения а и дори и да си готова да се чувстваш кофти на сватбата ква файда?? ще стоиш на масата и кой ще я види (все пак ако си изморена няма да ти е много до танци и т.н.) но пък има наистина хора като теб,които с амн вманиачени може би защото не съм такава не мога да се поставя на мястото ти и не мога да разбера как може една рокля да ти е толкова важна от др страна е хубаво че гониш целите си та късмет със свалянето и с роклята (да си беше взела по голям размер) но освен гладуване нз за толкова малко време др начин..