- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ами сега?
Още през 2006 се запознах с едно момче в скайп,от моя град,2 години по-голям от мене...тогава само си пишехме...той много пъти ме караше да излизаме..аз все откавах,едно защото не го харесвах,и второ защото бях срамежливичка и ми се струваше нещо много страшно да изляза с някой на среща...минаха се години.. ние продължавахме да си пишеме..срещахме се по града..поздравяваме се... но все така и си не изляохме..той след това се хвана с едно момиче и от тогава не си пишехме..след това той ми писа ..(след известно време) .. ..той базици мяташе..намигваше ми като се видим...а аз почнах да изпитвам някакви симпатий към него .. та и до сега даже си писахме с него .. и почнах да му признавам някои неща (да му признава,че не ми ебезразличен) .. а той все на по ударен се прави ..... незнам какво да правя.... и искам да ми дадете савет или нещо такова ....
Мии не се занимавай с него, като не сте сигурни и двамата какво искате![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
според мен,излесте някой път и тогава ще разбереш дали те харесва
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Изпуснала си момента, покани го ти да излезете и виж какво ще каже.
Stay up all night with the stars *
po dobre samo si pishete
Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата
еми само си пишете ако нещо мое и да излезете
Стига с тоя скайп излезте и тогава ще разбереш дали той иска нещо или не![]()
mi be nu kazvai takiva ne6ta 4e si e bezrazli4en i t.n. moje bi tova go kora da se 4ustva po taka i da si misli nqkvi ne6ta ...druj se kakto v na4aloto![]()
Няма смисъл... остави го...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
е има още надежда... покани го да излезете и виж какво ще каже момчето![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Може да му предложиш да излезете и ще видиш какво ще стане ..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
+1 Съгласна съмПървоначално написано от LittlePrincess
![]()
Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!
Охооо, след дъжд качулка
Е,пак добрия стар скайп е в дъното на нещата.
съгласна съм напълно както и с всички по-горни мнения друго не мога да кажаyahhooo
МнениеПуснато на: Сря Апр 08, 2009 11:13 pm Заглавие:
Охооо, след дъжд качулка
зарежи не си заслужава...са го играе скивай колко съм недостъпен .. зарежи![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!