Преди няколко години с моята тогава6на най-добра фр. се скарахме.Не знаех как да пост1пя, бях малка - 11 годи6на.Тогава попаднах в една компания-много са забавни и си ги оби4ам вси4ките, но преди около 6 месеца видях как вси4ките зат1ват-и под това имам предвид, 4е запо4наха да пу6ат,да се дрогират, да излизат прекалено до к1сно(имам предвид без да се обадят на рдителите си до 5, 6 4аса сутринта)и 2 от тях правиха секс няколко п1ти..Знам 4е някои хора 6те кажат 4е за 13 год. моми4е енормално, но според мен не е така...Скоро те ме поканиха на някак1ф купон и неосетно и аз запо4нах да пу6а и да се прибирам все по-к1сно и по-к1сно..преди може би седмица ос1знах нак1де с1м тр1гнала.И родителите ми мн се бяха приеснили..Но тези мои приятели прод1лжават да ме канят на к1сни купони с пиене, дрога...Аз смятам 4е с1м о6те малка за това,но оби4ам фрс си.И знам 4е ако не стана като тях, те 6те ме изоставят..Знаете колко е трудно б1рзо да се намери фр, с която да си паснете и да се понасяте...Имам мн фрс, но не искам да ги загубя.От др страна не искам да ставам такава...все пак с1м на 13 год.Моля ви кажете какво да правя...моля