.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Град
    Варна

Какво стана с тях?!

Ние сме компания от 5 момичета,но се събираме повече през лятната ваканция ,защото зимата сме и на училище и е много студено.Последните 2 дена започнахме да се застояваме отново на вън и забелязах че те са се променили ДОСТА !!!1-вата започна само да се лигави и да слуша някакви тъпи педераски групи, 2-рата (която е 7 клас ) почна да ходи с един дет е 11 клас и заприлича на това ---> ,3-тата се премести в ново училище и започна да прилича на курва (момчетата от класа и я обарват ,а на нея не и пука,всеки ден е с различно гадже,гримира се ужасно) , и останахме само аз и още 1 момиче. Лошото е че всичко става само заради тоя тъп Импулс .... днес цял ден дрънкаха кой са видели и обсъждат снимките на другите , а най-лошото е че и другото момиче се присъединява към тяхната компания. КАКВО ДА ПРАВЯ : дали проблемът е в мен или тях ?

Град
    София
    Хората се променят, дори понякога да не ти се иска
    THE TRUTH IS OUT THERE

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    тъп Импулс

Град
    Paradise
    Според мен е пубертетът. Те се превръщат в кифли.
    Моли се да отмине скоро.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Bellatrix
    Моли се да отмине скоро.

и аз тря да чакам да им мине че да си имам някои друг фр

Град
    Paradise
    Цитирай Първоначално написано от MadeOfWater
    Моли се да отмине скоро.

За жалост май друго не ти остава. Гледай да не им обръщаш внимание на кифленските глупости. Или потърси някое малко по-стабилно дете, което не кара тежък пубертет и си гледа живота.

Град
    Варна
    Моли се да отмине скоро.

За жалост май друго не ти остава. Гледай да не им обръщаш внимание на кифленските глупости. Или потърси някое малко по-стабилно дете, което не кара тежък пубертет и си гледа живота.

ми то и в даскало са така не мога да разбера защо всичко зависи от един сайт

Град
    Paradise
    Моли се да отмине скоро.

ми то и в даскало са така не мога да разбера защо всичко зависи от един сайт
    Защото Импулс прави хората надувки. Там ти дават зелени ръчички понякога даже без да ти погледнат снимката. Там се коментира в стил: "У, кОлКо Си СлаДиЧкууууууу" без значение дали човекът е сладък или не. Коментира се, защото е ясно, че като коментираш, и теб ще те коментират. И колкото повече "рейтинг" и коментари имаш, толкова повече ти се вдига самочувствието. "Я, те ме харесват!"-си казваш без да се замислиш, че ти самата не гласуваш по харесване.
    И после ставаш надута кифла, която вярва, че красотата и е необятна, а всъщност в най-добрия случай е обикновенно момиче.
    Твоите приятелки просто ги хваща кифленската мания: "Искам повече ПлЮсЧИтАААААА!!!!" и горе долу затова нещата са се променили.

Ami znachi da vi kaja imam sa6tiq problem....prosto ne moga da go ponasqm tova IMPULSE.....prosto s edna moq fr bqhme bff i s o6te edna sa6to....i maleeeeeeeeeee kato si napraviha impulse ama samo za tova govorqt koi kolko komentara imal koi kolko plius4eta imal i naistina taka im se vdiga praznoto samo4uvstvie...prosto e ujasno i vse komentirat tova i postepenno po4naha da me otbqgvat i obijdat 6toto prosto ne mogat da badat priqtelki s obiknovenite hora i 6toto ne sam vlizala v impulse! Darjat se taka sqka6 jivota im zavisi ot impulsa...e ama to tova e prekaleno i ve4e ne gi ponasqm....mnogo hora me savetvat da si namerq drugi priateli ama ne moga...az sas tqh sam si sviknala i kato opitam da izkaja mnenie vse im pre4a 4e....ve4e neznam....POMOGNETE MI>......... .
    ...JuSt Be YoUrSeLf...

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    За жалост, те едва ли пак ще си станат същите. По-добре се огледай за по-трезво мислещи хора ;] Не ти трябват такива дето само мислят за грим,дрехи и кой им е писал...
    И моите старите приятелки бая се промениха и затова спряхме и да излизаме. Но си намерих нови, с които по доооста въпроси мислим еднакво И за щастие никоя от тях няма маниа за някви сайтове и такива простотии..
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Супер фен Аватара на gabi_94
    ами и аз съм в такова положение. Имах едни много добри приятелки от бившия клас, но се разделихме след 7 клас, всички се разпръснаха и за една година се промениха много. Най-гадното е че с двете ми най-добри приятелки(поне тогава ги мислех за такива) се виждаме веднъж на 3,4 месеца и си каваме едно здрасти Гадно ми е, че правих всичко само за да бъда отново близка с тях, но се промениха! Не бъди като тях, не се променяй и си намери други приятели!
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Супер фен Аватара на diksi
    I HATE Impulse !!! Мразя го, защото там всеки пише коментари от сорта ``mnogo0 siIi SsLADICHKO ima L! SI TAKOWA kote kato tewe gadJence`` И подобни простотии Как може некои кифли дето само на желе мязат да литнат в небесата от този ПРЕФЪРЦУНЕН сайт?!

Град
    Варна
    мисля че тук сме се събрали едни импусомразки

Всички рано или късно се променят дори и да не ти харесва.И ти ще се промениш повярвай.А т'ва дет викаш "тъп импулс" не е верно.Никой не ги е принуждавал да се регистрирват и да качват свои снимки нали?Важното е че те все пак са ти приятелки ,а приятелките си помагат.Опитай се на тая "курвата" да и влееш малко ъкъл в главата
    .Проблема не е в теб!

Така е импулс вреди. Мои приятелки пък само говорят кой им е писал във флиртчето, обаче все още могат и за други работи да говорят..

И проблема не е в теб, а в тях.
    Stay up all night with the stars *

Град
    Варна
    днес си чатя с едно момиче от класа и аз я питам какво прави,а тя ми вика "днес се регнах в Импулс и много ме кефи,вече имам 23 зелени ръчички и 18 коментара" !Направо....

Град
    Where streets have no name
    Абе аз така и не разбрах какво значи израза: исКъМм oWн4Еее
    Баси задръстената дет съм...
    Иначе импулса е за хора и комплексари, които не могат да си намерят приятели по нормалния начин(очи в очи). Няколко пъти съм влизала в тоя сайт и малииии...не знаех, че бг младежта е толкова талантлива. Баси, т'ва 85 % работят с фотошопа пИрИфектно.

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Иначе импулса е за хора и комплексари, които не могат да си намерят приятели по нормалния начин(очи в очи). Няколко пъти съм влизала в тоя сайт и малииии...не знаех, че бг младежта е толкова талантлива. Баси, т'ва 85 % работят с фотошопа пИрИфектно.
    Значии оун е от английски и значи собственост.Все едно искат да притежават дадена снимка
    My heart is broke but I have some glue

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от metaxa
    Значии оун е от английски и значи собственост.Все едно искат да притежават дадена снимка
    ОMFG
    Dear Impulse, FICK DICH.

Град
    Варна
    неееее! това е PhotoScape с който се работи по най-лесният начин! Освен това снимките не се преработват от човека,а от негов приятел,който прави снимките на всичките си "приятели" !

днес си чатя с едно момиче от класа и аз я питам какво прави,а тя ми вика "днес се регнах в Импулс и много ме кефи,вече имам 23 зелени ръчички и 18 коментара" !Направо....
    Ехеее сега с 23 ръчички и 18 коментара стана велико момичето.
    Stay up all night with the stars *

Ех тея сайтчета.. развалят още повече хората... Какво се зарибявате по някакви идиотщини.. ?! А проблема определено не е в теб.

Град
    в света на приключенията ..
    Цитирай Първоначално написано от HanopkaH
    гадно, но факт^^^^^^^^

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си