- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Училище ..
Та въпросите ми към Вас са следните ..
Харесвате ли училището в което учите
![]()
Сами ли го избрахте или родителите Ви взеха това решение
![]()
Питам , защото лично при мене , не се получи както исках самата аз .. Родителите ми настояха да уча в това училище и то всъщност си е много хубаво , но на мене мечтата ми е друга .. И със всеки изминал ден , съжалявам и съжалявам , че не мога да уча където искам ..![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
наще ме оставиха сам да си го избирам и не съжелявам за нищо
Nqkoi hora ne se razvivat v pravilnata posoka :C :/
Когато кандидатствах си писах желанията, според това, което аз исках.Училището, което бях писала на последно място, беше просто ей така написано.Не исках да уча много, много там, но ме приеха.В началото много плаках, че така се случи, но сега не съжалявам.Добре съм си там
![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
1-Да. 2-Сама.
Don't worry, be happy!
Да, аз си го избрах, но може би малко съжалявам...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
1.не 2.да
За жалост се разочатовах от училището си и съжалявам малко че влязох там, като можеше да съм на много по-добро място, но все пак открих приятели![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
1 - даПървоначално написано от sladkish_14
2 - да, аз си го избрах, нашите нямаха право на глас![]()
Аз си избрах училището и много ми харесва да уча там.То беше на 1-рво място в списъка.Родителите ми ме подкрепяха много.
![]()
ами аз като кандидатствах исках в испанската,но понеже планът ми е след като завърша да следвам медицина,родителите ми ме разубедиха,защото няма мн медицинска литература на испански!И сега уча във фег,мн съм щастлива и не съжалявам,ама грам не съжалявам!Тъй че понякога няма да е лошо да се вслушваме в родителите си!![]()
на мен ми харесва къде уча и то много и наще ме оставеха сама да реша найстина е много кафти при теб че не учиш там къде искаш![]()
![]()
Ем сама си го избрах. Приеха ме на единственото място, на което исках (НПМГ) и съм мн доволна.
харесвам си училището и хората с него(повечето)
ммм наще ми казаха,че аз решавам,че няма да го учат те ;] и ми беше много гадно,защото всички ми казваха,че само аз трябва да реша...![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
Сега ми предстои да кандидатствам, но дано аз да си го избера- все пак аз ще уча там, а не родителите ми![]()
Сама си го избрах и не съжалявам за избора си..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Да, харесвам го.
Сама го избрах, доста спорове си имах с майка ми, която настояваше да си остана в старото даскало.
Аз можех да избирам между двете училища. Аз исках да съм само в едното, но така стана, че съм и в двете. Не живея България де.
Бяха задължени да ме приемат някъде. В училището, където уча само езика не ме приеха, защото миналата година имали някакви румънци, които абсолютно нищо не учили и накрая заминали. Иии..за тях румънци, българи все тая. А в другото училище просто трябваше да ем приемат, в техния район съм...
Мен ми беше много обидно тогава.
1 Да
2 Аз
3 Кефи ме даскалото мн си е яко но със изключение на смотания ми клас и една тъпа даскалка !![]()
Да, сама го избрах и не съжалявам - харесва ми, класа ми ме кефи и учителите са супер![]()
Да, решението си беше изцяло мое.
Имах пълната свобода, за което определено се радвам.
Впрочем така е с почти всяко едно нещо.
Хубавото е, че наще не ми се натрапват и остават сама да избера.
п.с-харесвам училището си
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Дам, много си харесвам училището, страхотно е.Иначе сама си го избрах и не съжалявам.
![]()
nicolepcd
Ами в 4 клас се наложи да се преместя в ново училище.
Тогава и родителите ми и аз взехме решението.
Сега си харесвам училището,да.
А за кандидатстванетоo ..
пак аз си избирам какво ще напиша като желания.. но разбира се и те са съгласни с мен.![]()
Наште винаги са ме оставяли да следвам мечтите си и да правя каквото на мен ми се иска...все пак живота си е мой...
На първия въпрос отговора ми е :ДА да много
![]()