- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На екскурзия с класа....
Здравейте, отивам на екскурзия с класа... и има няколко приятеля дето ми кроят номера.... Та не мисля да им се оставя ей така ма пецакват там... и заради това ВИ моля да ми дадете някои идеи за номера, че и аз да се подготвя подобаващо за екскурзията
... предполагам че доста от вас са правили номера на екскурзиите и с някой друг разказ за тях ще са ми мн полезни.
Благодаря предварително.
![]()
Зарови бомба под прага на тяхната стая, която се активира при отваряне на вратата. Отиди, почукай и бягай надалече.
(Но преди това евакуирай всички дето те кефят).
\
/
ИЛИ:
Направи обичайното: сложи им ръцете докато спят във вода, за да се напишкат (действа главно при първолаци, които и без това се напишкват, а иначе номера е силно несигурен), размести гримовете на някоя женска така, че да има да речем пудра в червилото и червило в някое друго мазило (ако е кифла ще прекара остатъка от екскурзията ревяща зад чаршаф).... и тн.
Кой клас си?! Какви са тея "номера"...не можете ли да се забавлявате като нормалните хора...![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
vii na ekskurziq li otivate ili nomera da si praite .. saveto4ivai si tam za tova si tam ,nedei im prai nomera :P :P :P :P :P :P
Емии аз май не съм правила такива простотии(или поне не помня), ама ти давам пример: намажи дръжката на вратата им с паста за зъби. А едни момичета бяха сложили във фон дьо тена на едно момиче кислородна вода![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Майкоо мразя ученическите екскурзии!!! Все винаги с някви тъпанари.Скука.Още повече мразя 3 ма човека затворени в няква килия,с правила и такива,пътуване с автобус...отврат! Бе нямам думи! Успех с нервите!
Друго си е в приятната компания,без правила,лягаш в 4,няма да изизаш до 5 ... !?
LastFM
Progressive House by Serge Devant,Nadia Ali and Hadley!
Емии.. Ако сте в една стая, през нощта се събуждаш когато е най-дълбокия сън и връзваш възглавницата за главата на някой спящ...
Ако е момче.. дъвка в косата.. Ще си прежали прическата..
Иначе преди две години, когато ходих за последно на екскузия с класа, момичетата си правеха супер тъпи и гадни номера..
Сипваха си вода в гланцовете и вечер като излезем на диско или на ресторант, гланца почва да тече и е ужасно..
В лак - лакочистител също става.. Ако ходи с маратонки - завръзване на връзките докато не гледа и докато маратонките са на краката.
В дискотека или на вечеря също става - в колата оцет.. Или в десерта..
Сутрин студена вода върху лицето.. и т.н.
Слагаш разхлабително в храната на "жертвата", след това взимаш всичката тоалетна хартия от WC-то и поливаш отпред с нещо мазноЩе се осере преди да стигне до кенефа.
![]()
^ за това става и розово масло..
но НЕ прекалявай..
една лъжичка е предостатъчна, иначе може да му стане нещо..
но с една лъжичка ще прекара много приятни часове в банята![]()
Вземи калиевпермагданат от някоя аптека - ефтини са. Докато спи го разтвори във вода ,но да е много наситен разтвор и го намажи където можеш става червено-жълто и не се трие лесно![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Влизаш по средата на нощта, викваш силно, светваш лампата и излизаш...
Първоначално написано от AnincetoSexy
Яйца в обувките - любимото мии![]()
Докато спят ги омажи с паста за зъби- пробвала съм го
Може да гепаш от някое момиче черен лак и да ги нарисуваш с мустаци и т.н.
Ако сте в различни стаи може да влезеш в стаята им(примерно,когато са на дискотека,а ти да им вземеш за минутка ключовете,като ги подмениш със свойте)и да намажеш всички дръжки със няква лепкава слус..както по филмите![]()
Под завивката им сложи кетчуп и майонеза..малко гадничко,ама..![]()
И..ако се сетя още нещо ще драсна![]()
Малиии обожавам екскурзиите,винаги се сбираме супер яка компания и ни е супер веселоА за номера пастата за зъби по вратите или направо по лицето върши чудеса.Така на една екскурзия докато спеше едно момче го намазахме и почнахме лекичко да го гъделичкаме по лицето и на сутринта като стана беше мазало...
![]()
Ooo napii gi az taka pravih na exkurziata smesvah kola s rom ili menta s sprite i posle im vikam a tva e sprite nema problemiama tva kato viah maluk inache te sega sami se napivat ne im triabvam az
![]()
A inache mojesh da im sipesh voda na legloto dokato spiat i posle da pusnesh sluh che sa se napikali ili omazvay drujkite na vratite s med ili im kradi neshtata i gi slagay na neobichaini mesta vzemi piana za prusnene i gi omaji celite takava piana i za drehi i obuvki stavaabe te ideite kato otidesh tam sami shte ti doidat
![]()
слушай (тфа е тествано и работи ) докато спи промъкваш се до жертвата и му слагаш в ръката малко (или много) черен пипер .. после с перце го погъделичкваш малко над веждата и той в съня си ще се разтърка с ръката за да се почеше а там вече има черен пипер .. влиза в очи.. нос .. стават чудеса .. после киха без да спре .. може да ползваш и нещо др .. въпрос на импровизация
![]()
Обещанието е учтива форма на отказване.
Перфектното ре6ение е следното! Земи от магазина некво сухари и ги направи на мн малки тру6и4ки ама мн финни го направи и им ги сложи в леглата! ама недеи да прекалява6-нека е малко но гадно! а относно тва дали 6ти правят мръсно..........винаги 6те стане така 4е да не мойе6 да разбере6 как 6те те прецкат КОФТИ. Или пък има сложи паста за зъби на веждите докат спът! После е мн весело
![]()
![]()
http://prizebg.net/dani2s -E tva 6te vi zeme akyla! Come On In
Еми влез им в стаята и преди да си легнат им намокри цялото легло и сложи отгоре нещо да не го видят и като си легнат ..![]()
Или пък тка ги събоди с една кофа вода върху тях !
А ся се сетих какво направих на последната екз ! Ако екз ви е далече и като заспят почваш ги гримираш мн яко се получава !![]()
Напий ги и ще забравят всичките си номера.. след тва ги умажи с паста за зъби и им напиши разни глупости по тялото с черен молив за очи!
В наща компания така правим някой като се напие.. става на др сутрин и гледа по тялото си написано аз съм педерс.. еди кво си еди що си.. след тва се гледа в огледалото ии"как тей не съм усетил преебали сте мее ей педерасиии" и кат се напият и им викаме тия дето сме по трезвини легни ся ти и ше видиш как ше те умажим.. и тоя пияния вика ай да видите че ще усета и ще ви направя еди кво си всички.. става голям смях!
![]()
Но разбира се при нас си е нещо като традиция и си го правим за шоуто и смеха.. и никого не се обижда..
Ако знаеш че са някви сръдливци и се сърдят за най малкото не бих ти препоръчала да го направиш![]()
Ти кой клас си?Това е тъпо.
Забавлявайте се не си правете номера.Но ,ако искаш съвет.
Докато спят им намажи лицата с паста за съби. (действа)
Или пък им скрий едната обувка точно когато ше тръгвате за някъде.![]()
и като се цакате с номерца ше тичате и ше ревете "Моля,госпожо ама Тодор ме закача"![]()
![]()
![]()
ахаха пораснете и си прекарвайте яко,стига сте се лигавчили ..
![]()
![]()
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
С това съм съгласна.Ако им сложиш повечко може и цялата екскурзия да си я прекарат на смяна върху някое биде.Pedigree
МнениеПуснато на: Пон Мар 30, 2009 7:34 pm Заглавие:
Английска сол?![]()