- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
Здрастиии. Как ставате рано сутрин? С алармата на телефона,с будилник,будят ви родителите ви или ставате сами?
Аз с алармата на телефона.. Много ми е интересно дали има още хора,които да ползват будилници..![]()
С алармата на телефона![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
Преди с алармата на телефона, но сега майка ми ме буди.
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
телефона
Когато съм на даскало- с телефона
Когато не съм на даскало-спя докато се събудя
![]()
с телефона и по някога майка ми минава да провери дали съм станала..
Почти всеки ден ставам в интервала от 6.50 до 7.10.![]()
Просто се събуждам, ако спя повече ще ми е лошо цял ден.![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
честно да ти кажа, завиждам ти. знаеш ли колко искам да се будя рано без после да ми е криво, че още ми се спиПървоначално написано от AutumnTears
![]()
ay caramba
С алармата на телефона най-често, а когато ще ставам за нещо сууупер спешно и важно си навивам и будилника (електронен е)...а сега като казах "будилник" се сетих,че у баба има един ама 100000 пъти по-гаден от звънеца в училище![]()
С алармата на тела![]()
Stay with meDon't let me go...
По принцип с алармата, иначе и баба ми ме буди, но напоследък ...и това не върши работа .Най - добрият начин - в една тенджера будилника и на сутринта тресе блока яко![]()
телефона
Please don't eat me! I have a wife and kids. Eat them! - Homer Simpson
Алармата на телефона.![]()
nicolepcd
Ми преди майка ми ме будеше,ама нещо много не и се занимава сегаи с алармата на телефона,ама ставам един час по-късно отколкото трябва...
Постъпи грешно... с правилното момиче.
Слагам 1 тухла 4ка на тавана и сутринта като стане 06:40 се къса въжето на тухлата и ми се блъска в главата.. е така се будя за даскало
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
будя си се самичка с кибер яко настроение пускам си яко музичка и тва е![]()
![]()
![]()
Алармата на телефона звъни, след това кучето започва да лае, защото е силна мелодията и да искам да спя няма как след това
Трудно. С алармата на телефона през седмицата. Обаче тя ме буди и аз пак заспивам, и накрая закъснявам![]()
Stay up all night with the stars *
aми труден въпрос принципно телефона
но през почивните дни съдбата ме буди![]()
![]()
![]()
Нищо не е истинско,
нищо не е истинско,дори и сега
и аз не съм истински,
аз съм просто твоята празна мечта ..
Giddy
Първоначално написано от Zodiac
с алармата на телефона![]()