- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
с телефон някоя хубава песен![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ставам сама
Мн трудно..
телефона ми винаги звъни по половин час преди да стана
Принципно телефона ми ме буди, но когато не съм на училище сама се будя, или ще се намери кой да ме събуди ....
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
като бяхх по-малка ( 1 клас) баба ми идваше и почваше да ми говори милички думи (принцесо,красавице и т.н.)а сега с алармата на телефона
:P :P
С телефона.![]()
Уча се да отказвам неща, които биха довели до успех, ако условието е да заплатя с вътрешното си спокойствие.
За училище (първа смяна) - с аларма, иначе сама се събуждам.
you know my name.
NOT MY STORY.
За даскало ме буди майка ми, иначе сега през ваканцията си спя до когато си искам.
Ами, когато ходя на училище с алармата на телефона, но и нашите ме будят за всеки случай, а когато не съм на даскало, когато се събудя тогава.![]()
Вувузели
като по часовник...и после кафето и цигарката
![]()
или алармата,или крясъците на братята ми ;x
“You know, a long time ago being crazy meant something. Nowadays everybody's crazy.”
Първоначално написано от zoreto
и аз в повечето случей , но понякога няма заспиване и ставам ..
Събуждам се към 10, поглеждам часовника въпреки, че знам колко е часа и пак заспивам и после до 11-12...И съответно после 1 час ми е кисело, че съм станал.
![]()
И аз съм така !Първоначално написано от iiordanova
![]()
Ако поне за миг мислиш за мен така, както аз мисля за теб, то бъди сигурен, че ще се срещнем отново !
когато съм на училище - алармата
когато не съм... баща ми :P
Have The Courage To Live... Anyone Can Die... ;]
Когато съм на училище, с кран не може да ме вдигне човек, закъснявам, трупам отсъствия, ядове...А сега през ваканцията се будя по 2-3 пъти преди да стана. Започвам към 7 най-рано и вече към два ня обяд, като ми се разкрещят по телефона, че закъснявам за среща, мога спокойно да стана, да ям, да се изкъпя и накипря т.е да закъснея с още около един час.![]()
Точно такаПървоначално написано от GracelessIsDumb
![]()
Събуждам се,поглеждам часовника,ако е рано заспивам пак,ако не се излежавам и накрая ставам.![]()
Първоначално написано от zoreto
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
беснея..на ставане и лягане винаги съм мн крива
не всеки има пропуска да ме събуди и да не се развикам..
)
с гръм и трясък![]()