- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
Нищо не ме буди, сам си ставам точно на време.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
Води се че алармата на телефона ме буди но повечето пъти баща ми връхлита и не ме оставя докато не стана...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
алармата на телефона когато съм на даскало а когато не съм спя докато не се събудя![]()
МоМиЧе С КаФяВи ВлАсТвАЩи ОчИ, с НаЙ-рАзЛиЧнИ тАйНи И МеЧтИ !!!
Първоначално написано от ysmiFchiCa
15.09.09-денят на най-голямата грешка в живота ми
Ами алармата на телефона, но като звънне я изключвам и пак заспивам! И така докато мама не влезе и не каже "Габче, закъсняваш с 15 минути вече!". И така!!:P
С алармата на тела![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
С алармата на телефона ,а понякога и мама![]()
Уморих се да издирвам оправдания!
Претръпнах от обичане и от копнеж.
Спи ми се-дълго и без сънища.
Спи ми се! А пия кафе...
яко труднотелефон иначе ...
![]()
Като не знаете да губите, няма да играете!
телефона.....
като ще ходя на училище, 1ва смяна - телефона,
а иначе тъпата ми сестра или родителите![]()
<N>
И аз с алармата на тела![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
с телефона или някой ме буди... или няколко хора ме будят..
не мен попринцип ставането сутрин ми е страшно трудно![]()
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
С алармата на 2 телефона и будилник...Много трудно се събуждам..![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Майка ми ме буди за училище,а като съм ваканция съм забранила да ми влизат в стаята докато не стана![]()
алармата обаче си настройвам и телевизора да ми се включва на дъ войс .. че понякога докато спа си изключвам алармата ииии....иди ме събуди![]()
Трудно и за това винаги закъснявам.. ;dd иначе с алармата на телефона.
С алармата на телефона... иначе няма шанс да стана![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
az s alarmata na telefona i 1 bydilnik ednoto 5 min predi drygoto.predi bqx s tela i 2 bydilnika no ediniq ne6to my stana i sega ostanax samo s ediniq![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
аз не си играя с телефони ,майка ми лично идва да ме събуди.. ,а през другото време когато се наспя
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.