- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Как се будите сутрин?
С алармата на телефона ама после пак си лягам за 5 мин. после майка ми нахълтва в стаята и ме буди..![]()
Keep Smiling (sun)
Ем алармата на тела... ама напоследък дори не помня кога съм я изключила![]()
И след най-мощната буря изгрява слънце... Дори и след най-тежката раздяла идва нова любов, ново щастие! ☼
Раз4итам на мама и на съседа до нас, който има неква сутрешна алергия и се по4ва едно киханее- целият блок се тресе![]()
Никога не казвай никога, защото ти се връща.
Смехът е заразен. Бъди преносител!
Когато съм на даскало първо алармата после сестра ми след нея мама и чак тогава може да се събудя![]()
А напоследък ме будят строителите отсреща![]()
Your life's an open book,
don't close it before it's done!
с блага думичка на уста защото все някой ме събужда![]()
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Първоначално написано от casey
различно... понякога моя ми звъни и ме буди, понякога сама ставам.. но аларма в момента не използвам спя си до когато ми се спи : )
с алармата на телефона, но не винаги върши работаза тфа леля ми или баща ми ме проверяват -.-"
If you love pink,
you stink
If you love black
you rock.
Disappear,
go away,
don't ask for me today,
just don't get in my way,
I didn't had a nice day.
С алармата на телефона
попринцип с телефона звани 30мин и аз се оспивам и шефката ми като званне веднага ставам![]()
браво за най-тапият отговор боклук земи се скрийПървоначално написано от Fe6an4etyty
майка ме събужда.. знае каква съм.. ако ми звънне алармата все казвам още малко и заспивам![]()
Едно 33 килограмово, с бяла козина почва да ме избутва накрая на леглото и да си вре лапите в лицето ми, докато се протяга...
Иначе когато съм на училище с алармата на телефона, защото кучето спи до по-късно.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
С ''Продавам печки перални бойлери''.
Иначе с аларма ама такава по два пъти след това баба ми .Може и с тукати да ме събудят като не проработи също и тoк ми пускат.Подобни безобидни работи
Напоследък се будя към 3 без помощта на аларма...
Иначе ако имам някаква работа , задължително телефона звъни ...
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Различно... Някой път сама, будилника ми, някой от вкъщи или като ми звъннат приятели![]()
Като съм ваканция се будя от само себе си, освен ако някой заблуден приятел не ми звънне или пък майка ми се обади да ми даде 100 неща да свърша през деня, но вече я предупредих преди 2 да не звъни. Когато ходя на училище, си навивам аларма на телефона, която изключвам сънено на всеки 10 минути, докато майка ми не влезе в стаята да ме тресе, че закъснявам. Ако нищо не помогне, сестра ми се мята отгоре ми и почва да си прави нейните номера, те поне тотално ме разбуждат.
Настройвам телевизора да се включи,и увеличавам звука на макс![]()
Един път си спах иии вуйчо ми(не знам от къв зор) влиза с гръм и трясък и почва да крещи "аааааааа" и да скача![]()
Или ме е поливал с вода(не живее в нас)...
Иначе най-често майка ми ме буди :P