Много ми е кеф така като си мислите,че като е марково не е шито в Китай,Бангладеш или където и да било.Марките имат цехове,където произвеждат стоката и тъй като е най-евтино в тези страни,които посочих и има най-евтина работна ръка,там се намират и повечето цехове.Дали е произведено в Китай няма значение.Значение имат платовете и материите.Да,има и много,които произвеждат в Италия и Германия.Но това не им гарантира качествотоПо нищо не се различава Китай от тези страни.Ако шиеш с некачествена материя и стоката е такава.Позната на родителите ми държи магазин за дрехи,който не е марков,но пазарува стока от Италия.На мястото,където купува стоката беше открила и склад на Мотиви. Затова казвам,че няма бог знае какво значение дали е марково или не.Всичко зависи от качеството на платовете.
По темата-етикетите ми е все едно какви са,стига да не убиват.
А за марката - няма значение какво е,стига да е качествено.Не написах всичко онова отгоре понеже съм бедна и завиждам на хората,които имат пари за маркови дрехи.Аз също си купувам такива дрехи,но нямам нищо против и немарковите.