.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Тема: Етикетиии

Етикетиии

Какви етикети обичате-от плат или хартиени??

Всъщност въпроса ми не е това.Но и на това отговорете де. Въпроса ми е има ли значение за вас това,което пише на етикета.. Ддз как да го задам иначе.. Не става въпрос толкова за цената,а за марката...Предубедени ли сте за някоя марка,например Теранова и ако сте метълка или раперка и страшно много си харесате дреха на Теранова,ще си я вземете ли? Например казвам.. И смятате ли,че дрехи които за са определени общества не трябва да се носят от хора,които не са в тези общества???
    Е надявам се да не се повтаря темата и да ви е интересно

мен лично ме интересува като става въпрос за мои дрехи. иначе по никакъв начин не би имало влияние това върху отношенията ми с някой друг
    ay caramba

разбирасе,че има значение. името на етикета означава качествсо,лукс-понякога ,удобство,класа,кройка и т.н.
    въпроса е дали етикета и дрехата са качествени и оригинални )
    Винаги можеш да познаеш една рокля на Диор и друга от Китай или Турция ...Боже! Що за въпрос изобщо ?!?!?
    Тяло за ГРЯХ и глава за БИЗНЕС

Това никога не ме е притеснявало. Все пак ти купуваш дрехата, та дори и метълка да си няма значение, че е на Теранова.
    Stay up all night with the stars *

Не е рапЕрки, а рапЪрки

Не ме интересуват етикетите-дали са хартиени, от плат, , или на коя марка са.Купувам си това, което ми харесва.
    И не смята, че дрехи, които са за определени общества, трябва да се носят само от тях.Глупаво е
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Супер фен Аватара на gabi_94
    изобщо не ми пука за марката - имам както дрехи на есприт така и втора употреба Не смятам че една марка може да гарантира за качеството на дрехата и също не мисля че трябва да давам луди пари за уж хубави дрехи. Тъй или иначе махам всички етикети на блузите(там покрай врата етикета) щото ме дразни и ме сърби от него врата
    If you do not tell the truth about yourself
    you cannot tell it about other people!

Не ме интересува какво пише на етикета.Ако дрехата е хубава и я харесам бих си я купила,независимо каква е марката.
    btw ех,тия етикети понякога много убиват,бе!!

Супер фен Аватара на Shia
    Найлонов етикет е готин,хартиеният ме дращи.Гледам само размера(за сутиен,ако става въпрос)
    и понякога от какво е направен продукта

хич не ми пука дали пише теранова или мейд ин чайна ..важното е да ми харесва дрехата :P

Много ми е кеф така като си мислите,че като е марково не е шито в Китай,Бангладеш или където и да било.Марките имат цехове,където произвеждат стоката и тъй като е най-евтино в тези страни,които посочих и има най-евтина работна ръка,там се намират и повечето цехове.Дали е произведено в Китай няма значение.Значение имат платовете и материите.Да,има и много,които произвеждат в Италия и Германия.Но това не им гарантира качествотоПо нищо не се различава Китай от тези страни.Ако шиеш с некачествена материя и стоката е такава.Позната на родителите ми държи магазин за дрехи,който не е марков,но пазарува стока от Италия.На мястото,където купува стоката беше открила и склад на Мотиви. Затова казвам,че няма бог знае какво значение дали е марково или не.Всичко зависи от качеството на платовете.
    По темата-етикетите ми е все едно какви са,стига да не убиват.
    А за марката - няма значение какво е,стига да е качествено.Не написах всичко онова отгоре понеже съм бедна и завиждам на хората,които имат пари за маркови дрехи.Аз също си купувам такива дрехи,но нямам нищо против и немарковите.

Аз ще отговоря на третия въпрос. Нервя се, че някой случаен човек примерно си е купил Ben Sherman или нещо подобно, обаче "кежуъл" обществото го изкарва позьор или така нататък. Защото в крайна сметка тея марки не са създадени с тая цел, да стават нарицателни за този стил, така че...
    Повтарям – примерно.

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    етикета няя значение важно е да ми хареса дрехата.

П.П а как различавате "марковото" от "ментетата"? все пак има места където продават "ментета" на "маркови" цени и как да не се прецакаме. било то за дрехи или обувки,маратонки и т.н.

Cruel Intentions

Град
    The Paradise
    Цитирай Първоначално написано от KathieXx
    хич не ми пука дали пише теранова или мейд ин чайна ..важното е да ми харесва дрехата :P
    много отдавна всичко се прави в чайна и тайланд
    Good girl gone bad

Въобще не ме интересува какво пише на етикета . . . дали е от пазара или от Манго-какво е значението Обикновенните хорица от къде да знаят, че е от Манго щото същите блузи ги има и на пазара Но определено предпочитам марковита дрехи

ПС: и двата вида етикети ме кефят

Обърнете внимание , който има адидас, пума и прочие , че на етикетчето пише , че са произведени или във Виетнам , или в Индонезия.
    А относно др въпрос мисля , че една уважаваща себе си рапЪрка или метълка би се погнусила да влезне в магазин на Теранова ,та камо ли да си закупи нещо от там /и ако за теб 1 парцал , който струва 10 кинта му казваш марково ... /

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич
    Цитирай Първоначално написано от whisp
    А относно др въпрос мисля , че една уважаваща себе си рапЪрка или метълка би се погнусила да влезне в магазин на Теранова ,та камо ли да си закупи нещо от там /и ако за теб 1 парцал , който струва 10 кинта му казваш марково ... /
    +!

Пфуууу а аз веднъж да се окажа с много пари,...да излезна по магазинчетата като хората и да си купя нещо яко ..... и после все да се намери някой със същото (1 от причините,поради която обичам секънд хендите).

А за етикетите...има едни такива дето са направо написани на блузката примерно...мн са сладки

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ем уж гледам да не купувам китайски работи, но и не държа на някви известни марки. Ако ми хареса дрехата - в повечето случаи не ме бърка етикета
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Wonderland
    http://prikachi.com/files/734537n.jpg

събирам си етикети от около месец.
    повече ме кефят тези от плат или онези от.. не знам от кво,едно твърдо такова.

иначе,все ми е едно каква е дрехата,от секънд хенд ли,от квартално магазинче,от Теранова,от фред пери или от..от..бети баркли.
    все едно ми е.

Какво да гледам етикетите?То пък все едно има нещо вярно написано на тях. Каквото ми хареса-купувам си го!Хартиените етикети са отврат!Аз лично ги режа,където може-ама до дъно чак,супер боцка иначе. Най-много,като си купувам някоя дреха,да огледам за дефекти и това е.

Супер фен
    Не меинтересуват етикетите т.е. все ми е едно за марката. Иначе повече харесвам тия от плат, някви яки са.
    nicolepcd

Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Не е рапЕрки, а рапЪрки

Не ме интересуват етикетите-дали са хартиени, от плат, , или на коя марка са.Купувам си това, което ми харесва.
    И не смята, че дрехи, които са за определени общества, трябва да се носят само от тях.Глупаво е
    рапЕрки е..

Цитирай Първоначално написано от guinessgirl
    http://prikachi.com/files/734537n.jpg

събирам си етикети от около месец.
    повече ме кефят тези от плат или онези от.. не знам от кво,едно твърдо такова.

иначе,все ми е едно каква е дрехата,от секънд хенд ли,от квартално магазинче,от Теранова,от фред пери или от..от..бети баркли.
    все едно ми е.
    Този с мира!

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    обикновено гледам размера на дрехата и това от какво е направена
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Мега фен
    Град
    София
    Ооо и аз много ги обичам онези, дето етикета им е направо на самата дреха отпечатан

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си