Интересно ми е някой дали е пробвал кремчето.Ако някой не го е виждал ето: http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=6732
Чакам коментари:харесва ли Ви,подейства ли Ви![]()
Не бързай като караш!
2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!
http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM
http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!
боже.. а кво мислите за новата тоалетна хартия с аромат на чесън...![]()
да, ползвам го отдавна, харесва ми![]()
Good girl gone bad
Първоначално написано от KathieXx
момичето пита..като не те устройва не пиши...аман от такива като тебе
пт:ползвала съм тези лосиони :
и действат.Особено този с бялата капачкаслед като си почистя лицето слагам и крем Бочко щото ми е много изсушена кожата.. и така
![]()
и на каква ценаПървоначално написано от bloodyF
моята кожа е супер мазна направо е ужасна.. сутрин се мажа със салицилов спирт (применро към 7) и към 10 (демек след 3 часа долу горе) само тря да си изстискам носа и мога д аси опържа питки.. вечер пак се мажа ама... няма и няма мазно си е тва е. и пъпки имам... а ако спра да го ползвам ще стане още по - зле ....
Cruel Intentions
Под 10 лева е.
А възможно ли е кожата ти да се омазнява именно от спирта? Тъй като той изсушава, това може да доведе до допълнително отделяне на гадост от порите... както с косата, примерно - повече я миеш, повече се прецаква.![]()
Това го казвам, щото едно време си мажех Акне Аут на носа и ставаше някъв ужас... сега не го клепам и е добре.
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Да не казвам голяма дума, но преди време това беше единственото, от което лицето ми се изчисти.
А бе отдавна, беше тъжна вечер.
Поредната... Да знаех само аз,
че в утрото не ще те видя вече,
че ще бъдеш мъничка звезда...
mysterious93 това е много, много, много глупаво! извинявай, че съм толкова крайна в отговора си, но е точно така! в никакъв случай не си почиствай лицето със спирт, че ще съжаляваш много.. прекаленото изсушаване на кожата я кара да отделя още повече себум и направо си е**ваш майката на кожата с извинение. това нещо така зверски изгаря, че спирай веднага!!!
повярвай ми ако спреш да го ползваш не по-зле, а много по-добре ще стане!!! намери вярната козметика за теб и хвърляй веднага спирта!!!
Good girl gone bad
Съгласна съм. Недей да си мажеш лицето със спирт. Вредата после ще е страшна. Консултирала съм се с лекар за това.Първоначално написано от toy
Вземи си крем Акне Аут. Ще ти помогне и за пъпките, и за мазната кожа. От личен опит го казвам, като съм чувала и други страшно добри отзиви за него. Цената му варива межу 6-8 лв в аптеките.Първоначално написано от mysterious93
Една приятелка си взе лятото и наистина имаше ефект,мисля че7 и нещо беше тогава..
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
През пубертета, когато имах малко проблемно лице акне аут ме оправи.
Мдам, и аз бях цялата в пъпки и се изчистиха с Акне Аут.
Вече половин година някъде го използвам и рядко ми излизат пъпки.
Иначе т'ва по-горе с бялата капачка е 8,80.![]()
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Този с бялата капачка не ми помогна особено,но този с червената не остави нито една пъпчица по лицето ми.Супер довона съм.Само че ако не го ползвам примерно 2 дена и по4ват да ми излизат пъпки.Цената е около 7-8 лв.
абе аз по принцип уж знам за товаПървоначално написано от toy
ама си мислих че първо ще почне да се изсушава или бели и чак тогава да почне да се омазнява.. а иначе за акне аут някои казват с бялата капачка било по - добре,други с червената. как да разбера аз кое да си взема
или просто трябва да ги ползвам?? и е крем така ли?? то като е крем няма ли допълнително да ми омазни кожата
или да го мажа само на пъпките?? (но пък тогава пак остава проблема с мазнотията особено в Т-зоната и най вече самия нос..)?? а то освен крем друго има ли? някакви тоници или ддз
![]()
Cruel Intentions
Ааабе моето лице,дето просто няма изчистване кфото и да ползвам...Акне аут помага,ползвам го от седмица-2,ама се усеща...Само че явно е много силно щото ми се бели кожата и като се мажа и се отразява и на пръстите ми:/
за омазняването в т-зоната има хиляди решения. най-простото, което не може да ти навреди по никакъв ама НИКАКЪВ начин, може само да ти помогне, това е термалната вода, няма да сгрешиш, послушай ме!Първоначално написано от mysterious93
термалната вода е изцяло природен продукт, много богат на минерали и витамини, изключително много освежава кожата. когато усетиш кожата си мазна, много я напръскай с термална вода и след няколко секунди подсуши, отмива всичката мазнотия и мизерия от гадния въздух. аз ползвам на виши и съм много доволна-15 лева струва, стига ми за 2 месеца някъде.
ето ти едно просто и ефикасно решение за омазнването.
другото е флуид на ла рош за мазна кожа-матира страхотно и предотвратява омазняването-наиситна го прави! ла рош ефаклар к се казва, струва към 30 лева.
съчетанието от тези двете ще те пребори с омазняването! напръскваш, подсушаваш и намазваш с кремчето![]()
дано съм ти помогнала
Good girl gone bad
toy това ли имаше предвид??
значи първо се напръсквам с това.. и след като се подсуша слагам акне аут само върху пъпките? мм а тази вода дали ще я има по аптеките?предполагам че и крема ще трябва да си взема от аптеката.. а дали ще ми го дадат?? щото ся нали трябвало рецепти нз си кво
![]()
Cruel Intentions
Оф, това съм мислела да си го взимам, ама..
Днес най-накрая бях на дерматолог и ми изписаха 1000 неща, ще казвам дали има резултат.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
точно това имам предвид. акне аут се слага на цялото лице. аз ти препоръчвам крема, а не лосионите. крема е в бурканче с червена капачка. 7 лева някъде.Първоначално написано от mysterious93
точно така. напръскваш, подсшаваш и намазваш на ЦЯЛОТО лице![]()
сигурна съм, че ще си очарована след известно време, но трябва да си постоянна-сутрин и вечер задължително!
преди това е хубаво да измиваш лицето с някакъв ексфолиант, нещо, което почиства в дълбочина, защото водата не ти почиства порите. вземи си гарниер пюр-към 9 лева е.
гарниера+термалната вода+акне аута=не повече от 30 лева. ползваш ли ги всеки ден по 2 пъти сутирн и вечер и ще си много доволна
не ти трябва рецепта, това е козметика, не лекарства.
Good girl gone bad
Използвай крема Акне Аут. Недей да взимаш лосионите на Акне Аут. Лекар ми каза, че не се използват комбинирано, защото вместо да доведат до полза правят обратното. Вземи си розова вода за почистване и крем Акне Аут.Първоначално написано от mysterious93
Пфф.. Ама моля ти се!!!! Тва "Акне Аут" действа 1-2 седмици, после си получаваш акнето обратно, в двойна доза при тва.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ползвах го е верно помагаше , ама кожата на лицето ми се белеше .. Дори и пръстите , с които се мажех и те се обелиха .... Спрях да го позлвам
- Спомни си кой съм и какъв съм ..
-Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..