.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Тема: Акне Аут

Мега фен Аватара на Sisito941

Акне Аут

Интересно ми е някой дали е пробвал кремчето.Ако някой не го е виждал ето: http://www.kozmetika.bg/show.php?productid=6732
    Чакам коментари:харесва ли Ви,подейства ли Ви
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

боже.. а кво мислите за новата тоалетна хартия с аромат на чесън...

Град
    The Paradise
    да, ползвам го отдавна, харесва ми
    Good girl gone bad

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от KathieXx

момичето пита..като не те устройва не пиши...аман от такива като тебе

пт:ползвала съм тези лосиони :

и действат.Особено този с бялата капачка след като си почистя лицето слагам и крем Бочко щото ми е много изсушена кожата.. и така
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Супер фен Аватара на mysterious93
    Град
    Bucharest, Romania
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

и действат.Особено този с бялата капачка след като си почистя лицето слагам и крем Бочко щото ми е много изсушена кожата.. и така
    и на каква цена моята кожа е супер мазна направо е ужасна.. сутрин се мажа със салицилов спирт (применро към 7) и към 10 (демек след 3 часа долу горе) само тря да си изстискам носа и мога д аси опържа питки.. вечер пак се мажа ама... няма и няма мазно си е тва е. и пъпки имам... а ако спра да го ползвам ще стане още по - зле ....

Cruel Intentions

Под 10 лева е.

А възможно ли е кожата ти да се омазнява именно от спирта? Тъй като той изсушава, това може да доведе до допълнително отделяне на гадост от порите... както с косата, примерно - повече я миеш, повече се прецаква.
    Това го казвам, щото едно време си мажех Акне Аут на носа и ставаше някъв ужас... сега не го клепам и е добре.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Да не казвам голяма дума, но преди време това беше единственото, от което лицето ми се изчисти.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Град
    The Paradise
    mysterious93 това е много, много, много глупаво! извинявай, че съм толкова крайна в отговора си, но е точно така! в никакъв случай не си почиствай лицето със спирт, че ще съжаляваш много.. прекаленото изсушаване на кожата я кара да отделя още повече себум и направо си е**ваш майката на кожата с извинение. това нещо така зверски изгаря, че спирай веднага!!!
    повярвай ми ако спреш да го ползваш не по-зле, а много по-добре ще стане!!! намери вярната козметика за теб и хвърляй веднага спирта!!!
    Good girl gone bad

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от toy
    mysterious93 това е много, много, много глупаво! извинявай, че съм толкова крайна в отговора си, но е точно така! в никакъв случай не си почиствай лицето със спирт, че ще съжаляваш много.. прекаленото изсушаване на кожата я кара да отделя още повече себум и направо си е**ваш майката на кожата с извинение. това нещо така зверски изгаря, че спирай веднага!!!
    повярвай ми ако спреш да го ползваш не по-зле, а много по-добре ще стане!!! намери вярната козметика за теб и хвърляй веднага спирта!!!
    Съгласна съм. Недей да си мажеш лицето със спирт. Вредата после ще е страшна. Консултирала съм се с лекар за това.

Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от mysterious93
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF

и на каква цена моята кожа е супер мазна направо е ужасна.. сутрин се мажа със салицилов спирт (применро към 7) и към 10 (демек след 3 часа долу горе) само тря да си изстискам носа и мога д аси опържа питки.. вечер пак се мажа ама... няма и няма мазно си е тва е. и пъпки имам... а ако спра да го ползвам ще стане още по - зле ....
    Вземи си крем Акне Аут. Ще ти помогне и за пъпките, и за мазната кожа. От личен опит го казвам, като съм чувала и други страшно добри отзиви за него. Цената му варива межу 6-8 лв в аптеките.

Град
    In the middle of Nowhere
    Една приятелка си взе лятото и наистина имаше ефект,мисля че7 и нещо беше тогава..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

hottie
    Guest
    През пубертета, когато имах малко проблемно лице акне аут ме оправи.

Супер фен Аватара на breathless
    Мдам, и аз бях цялата в пъпки и се изчистиха с Акне Аут.
    Вече половин година някъде го използвам и рядко ми излизат пъпки.
    Иначе т'ва по-горе с бялата капачка е 8,80.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Този с бялата капачка не ми помогна особено,но този с червената не остави нито една пъпчица по лицето ми.Супер довона съм.Само че ако не го ползвам примерно 2 дена и по4ват да ми излизат пъпки.Цената е около 7-8 лв.

Град
    Bucharest, Romania
    абе аз по принцип уж знам за това ама си мислих че първо ще почне да се изсушава или бели и чак тогава да почне да се омазнява.. а иначе за акне аут някои казват с бялата капачка било по - добре,други с червената. как да разбера аз кое да си взема или просто трябва да ги ползвам?? и е крем така ли?? то като е крем няма ли допълнително да ми омазни кожата или да го мажа само на пъпките?? (но пък тогава пак остава проблема с мазнотията особено в Т-зоната и най вече самия нос..)?? а то освен крем друго има ли? някакви тоници или ддз

Cruel Intentions

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ааабе моето лице,дето просто няма изчистване кфото и да ползвам...Акне аут помага,ползвам го от седмица-2,ама се усеща...Само че явно е много силно щото ми се бели кожата и като се мажа и се отразява и на пръстите ми:/

Град
    The Paradise
    абе аз по принцип уж знам за това ама си мислих че първо ще почне да се изсушава или бели и чак тогава да почне да се омазнява.. а иначе за акне аут някои казват с бялата капачка било по - добре,други с червената. как да разбера аз кое да си взема или просто трябва да ги ползвам?? и е крем така ли?? то като е крем няма ли допълнително да ми омазни кожата или да го мажа само на пъпките?? (но пък тогава пак остава проблема с мазнотията особено в Т-зоната и най вече самия нос..)?? а то освен крем друго има ли? някакви тоници или ддз
    за омазняването в т-зоната има хиляди решения. най-простото, което не може да ти навреди по никакъв ама НИКАКЪВ начин, може само да ти помогне, това е термалната вода, няма да сгрешиш, послушай ме!
    термалната вода е изцяло природен продукт, много богат на минерали и витамини, изключително много освежава кожата. когато усетиш кожата си мазна, много я напръскай с термална вода и след няколко секунди подсуши, отмива всичката мазнотия и мизерия от гадния въздух. аз ползвам на виши и съм много доволна-15 лева струва, стига ми за 2 месеца някъде.
    ето ти едно просто и ефикасно решение за омазнването.
    другото е флуид на ла рош за мазна кожа-матира страхотно и предотвратява омазняването-наиситна го прави! ла рош ефаклар к се казва, струва към 30 лева.
    съчетанието от тези двете ще те пребори с омазняването! напръскваш, подсушаваш и намазваш с кремчето
    дано съм ти помогнала
    Good girl gone bad

Град
    Bucharest, Romania
    toy това ли имаше предвид??

значи първо се напръсквам с това.. и след като се подсуша слагам акне аут само върху пъпките? мм а тази вода дали ще я има по аптеките? предполагам че и крема ще трябва да си взема от аптеката.. а дали ще ми го дадат?? щото ся нали трябвало рецепти нз си кво

Cruel Intentions

Оф, това съм мислела да си го взимам, ама..
    Днес най-накрая бях на дерматолог и ми изписаха 1000 неща, ще казвам дали има резултат.
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Град
    The Paradise
    значи първо се напръсквам с това.. и след като се подсуша слагам акне аут само върху пъпките? мм а тази вода дали ще я има по аптеките? предполагам че и крема ще трябва да си взема от аптеката.. а дали ще ми го дадат?? щото ся нали трябвало рецепти нз си кво
    точно това имам предвид. акне аут се слага на цялото лице. аз ти препоръчвам крема, а не лосионите. крема е в бурканче с червена капачка. 7 лева някъде.
    точно така. напръскваш, подсшаваш и намазваш на ЦЯЛОТО лице
    сигурна съм, че ще си очарована след известно време, но трябва да си постоянна-сутрин и вечер задължително!
    преди това е хубаво да измиваш лицето с някакъв ексфолиант, нещо, което почиства в дълбочина, защото водата не ти почиства порите. вземи си гарниер пюр-към 9 лева е.
    гарниера+термалната вода+акне аута=не повече от 30 лева. ползваш ли ги всеки ден по 2 пъти сутирн и вечер и ще си много доволна

не ти трябва рецепта, това е козметика, не лекарства.
    Good girl gone bad

Град
    Bucharest, Romania
    мерси

Cruel Intentions

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    ми на мене от тоя лосион с червената капачка ми се махнаха пъпките обаче кожата на Т зоната ми е много гадна ,защото до преди половин година ,всеки ден пудра и фон дьо тен и имам и някви гадни белези...ужас
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    ~in the eternal summer~
    Използвай крема Акне Аут. Недей да взимаш лосионите на Акне Аут. Лекар ми каза, че не се използват комбинирано, защото вместо да доведат до полза правят обратното. Вземи си розова вода за почистване и крем Акне Аут.

Супер фен Аватара на Mana
    Град
    Карлово
    Пфф.. Ама моля ти се!!!! Тва "Акне Аут" действа 1-2 седмици, после си получаваш акнето обратно, в двойна доза при тва.

Ползвах го е верно помагаше , ама кожата на лицето ми се белеше .. Дори и пръстите , с които се мажех и те се обелиха .. .. Спрях да го позлвам
    - Спомни си кой съм и какъв съм ..
    -Помня те , но очевидно ти самият не помниш себе си ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си