- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Художествена гимнастика
Винаги съм харесвала този спорт,но като малка просто нямах данни за него.Искам да попитам дали ако започна сега,аз съм на 15 ще мога ли да достигна някакво добро ниво.
ами май много си стара вече за този спорт. по принцип се тръгва от 3-годишна,аз от толкова започнах да тренирам. Но,ако тръгнеш сега може би нямаш никакъв шанс!
Все едно съмот корица на спиание,
винаги съм център на внимание,
виж ме как влизам с трясък
чети всеки вторник за мен в "Блясък"!
аз мисля че на 15 вече е прекалено късно, когато почнах на 9 да тренирам ( преди това ходех на класически балет) ми казаха да не очаквам мн и че вече е късно, в момента почти никой от групата ми вече не е толкова добър, даже доста зле сме станали като се замисля...![]()
все още си можем основните неща ама както казва треньорката " лежим на стари основи" ...
защо не пробваш хип-хоп или нещо такова?![]()
Неможеш сега ,защото тялото ти трябва да е гъфкаво ,а на такава възраст мн трудно ще постигнеш това. Аз като малка съм тренирала и бях доста гъфкава ама не бах от най-добрите ,защото почнах на 5 и съм тренирала около 5 години а то трябва поне от 3,4 да почнеш ,защото тогава тялото е най-гъвкаво! Даже имам снимки мн добре съм се справяла ама сега съм на 15 и пощи нищо немога...само предно колело мост и такива...
Така че мисля че ти е мн късно.![]()
Ако си упорита и бъдеш постоянна не виждам да има проблем.Да,малко по-голяма си,но,ако се постараеш,ще се справиш
П.С. Нешка Робева е започнала на 18г.,а е станала най-добрата гимнастичка на времето си
Всичко зависи от теб![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Винаги съм се възхищавала на Нешка РобеваПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Тренирала съм 6-7 години и спрях.Ако наистина си сигурна какво искаш-опитай се,но ако искаш да си гимнастичка като тези от състезанията,трябва да забравиш за много неща-постоянно строга диета,7 часа тренировки и малко свободно време.Сама реши дали искаш нешо подобно![]()
Have you come here for forgiveness?
Have you come to raise the dead?
Have you come here to play Jesus?
To the lepers in your head .....
Този спорт ми харесва.![]()
Ако си постоянна, упорита и целеустремена - защо не.
Никой не може да ти каже, че вече не ставаш,
а ако ти го каже, стягаш се и му доказваш обратното.
Темата е от декември![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.