.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20
    Град
    isperih

Нежелана любов

Искам да попитам дали сред вас има хора, които съжаляват, че обичат някого, но не могат даго оставят, защото не могат без него?Толкова е сложно, имате ли такива проблеми, които ви убиват овътре, постоянно да сте под напрежение, че ще кажете нещо лошо, за да не я/го нараните или да страните от всички от срещуположния пол?Бихте ли живяли в такава мъка и бихте ли съжалявали, че обичате човека до себе си?

Една моя приятелка е със същите проблеми Ужасно много я боли и знае, че той не я обича и си играе с нея, но не може да го забрави и само тича след него Много е гадно така, но не можем да заповядваме на сърцето си
    Можеш да си купиш с дълги крака,
    можеш да си купиш с руса коса.
    Всичките са твои - от Варна до Бургас,
    тогава защо ми каза, че ти трябвам аз ??

Град
    Buenvenida a Tijuana (*)
    НЕ!! Щом не ми е добре с някого-довиждане..няма смисъл да сме заедно щом единия от двамата се измъчва по един или друг начин Ако съжаляваш,че обичаш защо изобщо си обикнал този човек ?! Не знам аз не съм съжалявала досега,че съм обичала(че съм се влюбвала съм съжалявала и още съжалявам,но е различно от обичта..) Да съжалявам,че обичам някога паралелно на това да не ми е добре с него и да не мога да го оставя,защото не мога без него ?!?!? Явно съм по по-простичките взаимоотношения,толкова сложни неща в една връзка не съм преживявала...
    Като не знаете да губите, няма да играете!

Мда,прекалено е сложно .. И аз в момента съм в същото положение.Вярно,отстрани нещата изглеждат адски лесни,а всъщност ..

Цитирай Първоначално написано от citygirl
    Една моя приятелка е със същите проблеми Ужасно много я боли и знае, че той не я обича и си играе с нея, но не може да го забрави и само тича след него Много е гадно така, но не можем да заповядваме на сърцето си
    ХахаХ и аз съм така..
    ElinoOor

Виж сега, при теб вече я няма любовта, ти си по навик с тоя човек, защото ти е трудно да си представиш какво би било без него. Няма смисъл да се измъчваш....просто се изправи лице в лице с проблема, не бягай от него. Говори с твоята половинка, но открито, сподели какво чувстваш. Няма смисъл да сте заедно, явно всичко е изчерпано, няма за какво да съжаляваш, престраши се и говори за проблема, седнете и го разрешете двамата. Не знам колко съм права, но се надявам да съм ти помогнала поне малко. Успехчета!!!

Цитирай Първоначално написано от citygirl

аз съм в абсолютно същото положение-лесно е отстрани

Everytime I see you I try to hide away
    but when we meet it seems I can't let go,everytime you leave the room
    I fade like a flower...

Любов тип : Удобно ми е да съм с теб!

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    не
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

poznavam takuv 4ovek ve4e 4 godini se mu4i sus tova momi4e
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

да..
    And you were strong,and I was not..
    My illusion,my mistake..I was careless,I forgot..
    I did
    And now when all is done..There is nothing to say..

http://www.album.bg/mallsy_/

Голям фен Аватара на Lyubeto
    Град
    Варна
    Не съм изпитвала такава любов и не бих унижавала себе си по такъв начин.

Ами аз съм я изпитвала тази любов,боли адски много...кажи му мъж и повече не го обиждай
    Рекu от сълзu капят, а тu не се променяш..Aз вечно ще те чакам u знам ще те намеря !

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ако някой ме кара да се чувствам толкова зле, не знам как ще мога да го обичам.. Но дори и да ми се случи, мисля че колкото и да е трудно, правилният избор е раздяла
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

излизаме, яко ми е, обичам го.... нямам проблеми, но ако го загубя просто ще ме боли мн... не са тормозя с такива въпроси... не съжалявам, че го обичам....
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

от това, което са писали повечето, оставам с впечатление, че много малко хора са обичали истински.. трябва да се има предвид, че не говорим за любов по навик , удобна любов или нещо такова.. любовта, за която да съжаляваш, че изпитваш, в повечето случаи си е тази изпепеляващата, страстната - точно тази, от която не можеш да се откажеш и именно това те прави безсилен.. аз поне така го разбирам и съм в подобно положение..

и аз съм в същото положение за всички които не са го изпитвали е много лесно но не е така обичам го и бих направила всичко за него но той само би се възползвал от това понякога съжелявам че съм се влюбила в него но ако не бях никога нямаше да се случат тези прекрасни неща между нас дори и вече да ги няма..
    КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Е виж ако съм с някой, защото го обичам е нормално да се живее под някво напрежение, защото не ходиш сам със себе си а с друг човек...друга личност... друг характер... налага се и промени в теб...и много компромиси... разговори... трудно е в началото и не само...но нали за това е любовта да ви държи един за друг въпреки всичко! Спокойно с много труд и постоянство ще отмине...

Супер фен Аватара на Take_That
    Град
    Сливен/София
    Да имала съм такива проблеми..... ужасно е, всичко това те измъчва до крайност, не можеш да се радваш пълноценно на това, което те заобикаля, все мислиш за това и онова свързано с "онзи" човек, на който ти си изцяло отдаден.... Радвам се, че успях да преодолея всичко това, направи ме много силна
    Because everytime when I close my eyes... I'm with you - Only with you!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си