Zdraweite!Bih iskala da wi pomolq za s1wet.
Az s1m wlyubena w edno mom4e ot moq klas(gadna rabota).4uwstwam se ujasno,za6toto w jiwota mi,predi da go sre6tna,spazwah prawiloto:Ne se zanimawai s1s s1u4enici.No...s wremeto se wlyubih w nego.
Predi 4 ili 5 meseca go widqh da se celuwa s edno momi4e(gadjeto mu predpolagam ).Togawa si kazah,4e nqma da se zanimawam s nego i 4e 6te go priemam samo kato frend-s1u4enik.
Wremeto si minawa6e,a toi postoqnno se b1zika6e,puska6e lafowe i slede6e dali mu obr16tam wnimanie ili ne.
Toi e ot mom4etata tip "mnogo s1m gotin",a az ne s1m koi znae kakwo i mi be6e interesno za6to mi obr16ta tolkowa mnogo wnimanie.Dori mi hrumna ideqta,4e se e hwanal s nqkoi na bas,4e 6te me swali ili ne6to podobno,za da se podigrawa s men(pone taka be6e w edin film,koito gledah predi wreme).
Off,mnogo obarkano mai go kazah.Ne znam kakwo da si mislq we4e.Naposled1k stoq dale4 ot nego,prawq se,4e ne go zabelqzwam i t.n.,a toi wse t1rsi na4in da me zagowori ili prosto da go pogledna.
I w1pros1t mi e:w1zmojno li e i toi da me hareswa?Prekaleno mil i zainteresowan mi izglejda.A i s nikoe momi4e ot klasa ne se zanimawa tolkowa,stranno e.
Predi nqkolko dni dori se opita da me nakara da rewnuwam kato prawe6e komplimenti na edno drugo momi4e,a s1s sigurnost znam,4e ne q ponasq.
E,towa e.Izkazwaite mneniq,please...ob1rkana s1m.Misleh da mu priznaq,4e go hareswam,no...mai s1m prekaleno stesnitelna.
Blagodarq predwaritelno.