- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво да му кажа???
Всичко стана както си седяхме на една пейка аз, гаджето и едни приятели.На него му звънна телефона-беше братовчед му.И след като свършиха с разговора той каза че трябва да ходи да го вземе. И някъде след около 5 мин. той стана и каза аз трагвам. и аз му казах "ама чакай-Къде?" и той нищо продължи си, а аз седях като статуя и незнаех какво става. Всички започнаха да ми викат "Погледни как те заряза и т.н." Мене нервите не ме здържаха и се разплаках.После го видях да влеза в едно кафе при положение, че преди това каза че не му се ходи на кафе.Та въпроса ми е какво да правя? Няма да му звънна в никакъв случай, но сега като се прибере какво да му кажа по скайп?
Благодаря, предварително!!!
Кажи му: Как мина кафето?
И излез от скайп.
След това 1 ден се прави на недостъпна без да контактуваш с него и след това му пиши/звънни и му кажи, че с тази негов апостъпка те е накарал да се почувстваш много зле..![]()
Да предположим че ти е гадже (защото не си споменала) ... ами питай го защо се е получило така?! Да не би да не иска да ходи с теб на кафе?! Питай го сега за да не почне да си те "заебава" редовно...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ами кажи му нещо от типа : "Как можа да ме зарежеш бе простак? Видях те в 1 кафене да седиш."![]()
http://n0nam3.mybrute.com ==> Ако някой смее нека се пробва да ми победи човечето :П
евала за предложението тва е мн добър подход според менПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
Първоначално написано от myNameIsImmortal
++ само че не излизай от скайп, а го изчакай да ти отговори.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
НЕ!Първоначално написано от BloomF
Целта е като излезе да не види какво ще напише.
Защото като напише: еми не знам милу, така се получи, много извинявай.. след което тя ще се размекне и няма да има ефект и приятеля и ще може да го повтори пак без последствия.
Затова не трябва малко да контактува с него и да не му дава шанс да се изкаже
И след това вече ще каже, че така и е било много гадно и прочие.
подкрепям с двете ръце!Първоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
![]()
Направи това, което по-горе са казали.
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
Най-добрия вариант!Първоначално написано от soul1199
Успех!![]()
и аз съм на това мнениеПървоначално написано от myNameIsImmortal
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Евала братле знаеш как да ти разбиваш... трябва да ми предаваш часни уроци... скоро идвам в Ракитово да знаешПървоначално написано от myNameIsImmortal
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
идвай братПървоначално написано от Kostadin_682
ще ги разбием Ракитовските мацки![]()
може да му се е приходило на кафе или да е имал неотложна работа.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
+10Първоначално написано от soul1199
![]()
Може да е имал работа с някой от кафето,много сте странни.
Хора не мина всичко както трябваше.Написах му как мина кафето, а той започна да ми мрънка и ми каза какво толко.Скарахме се и аз го попитах "Искаш ли да си с мене или не", а той ми каза "ако кажа НЕ какво ще стане". И накрая наистина каза НЕ.И като го попитах каква е причината той каза че иска малко да е сам и разбира се ми каза "ако искаш ще си останем приятели".
Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл.......![]()
![]()
![]()
по добре се откажи докато не е станало твърде късно
КоГаТо ЗаГуБиШ нЕщ0 Не СъЖеЛяВаЙ,а Се ГоРдЕй Че НяКоГа Си Го ПрИтЕжаВаЛ!!!
Леле трябва да си луда да тръгнеш отново с него... Махай го докато е време... Иначе пак ще те разочарова.Първоначално написано от magitu1
не държи на теб,остави го и си намери друг!Първоначално написано от magitu1
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Да,имала съв същия случей.Найстина и аз мисля,че не му пука за теб колкото и гадно да ти звучи,но това е самата истина.Не се връщай,дори и да те кара.Не бъди толкова лесна,не му тичай по гъза когато ти свирне,а после като му е кеф да те заебава така гадно.Не е единствен.Ще намериш по-добър.Все пак не искаш да се подиграват с теб така,нали ?!
не се задуряй на едно място..видяло се е че е несериозен ..![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Всички ми казват да не се занимавам вече с него но... а пък сме в една компания и всеки път, когато сме на дискотека ще седа и ще го гледам, но няма и да се затворя вкъщи и да рева и да се тръшкам за него.Ще му покажа, че не съм играчка, която да си подмята както иска.Може би ще осъзнае, че е сгрешил, но вече ще е прекалено късно.Благодаря на всички за съветите!!!![]()