.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ами не го търси,а ичакай той пръв да ти звънне!След това го попитай защо е постъпил така!
    Come back and set me free... : )

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Хора не мина всичко както трябваше.Написах му как мина кафето, а той започна да ми мрънка и ми каза какво толко.Скарахме се и аз го попитах "Искаш ли да си с мене или не", а той ми каза "ако кажа НЕ какво ще стане". И накрая наистина каза НЕ.И като го попитах каква е причината той каза че иска малко да е сам и разбира се ми каза "ако искаш ще си останем приятели".
    Аз го обичам много и ... но ако случайно размисли и ми каже, че съжалява(защото почти винаги го казва) се чуда дали пак да се върна при него или да продължа напред.Но както виждам този път нещата са доста сериозни и мисля че вече няма смисъл.......
    Да се връщаш при него? Абе момиче, ти достойнство нямаш ли? Или какво? Давай той да те зарязва, когато си поиска, а ти ще му вървиш по свирката?!
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Как така "Какво да му кажа по скайп?" ? Не ти си тази, която трябва да дава обяснения. Съветвам те да не му и искаш такива, защото едва ли ще ти даде. Не му пиши, не му се обаждай, не питай за него....Ще видиш кога ще се сети да те потърси.

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    Какво казах?
    Кажи му: Как мина кафето и излез преди да е почнал да ти дава обяснения..
    А ти си останала да му слушаш лигощините..
    Затова трябва да се правиш на недостъпна.. направи така, че и той да помисли че и на теб ти трябва малко време да си сама..
    Накарай го да не спира да те търси и да ти казва: не искам да сме само приятели, а искам да си с мен..

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Всички ми казват да не се занимавам вече с него но... а пък сме в една компания и всеки път, когато сме на дискотека ще седа и ще го гледам, но няма и да се затворя вкъщи и да рева и да се тръшкам за него.Ще му покажа, че не съм играчка, която да си подмята както иска.Може би ще осъзнае, че е сгрешил, но вече ще е прекалено късно.Благодаря на всички за съветите!!!
    а така,ама не го гледай,просто си говори с другите,ако можеш се зарибявай с някое от момчетата,покажи му,че не ти пука за него!късмет
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си