.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Изненадааа

Здравейте! В петък искам да направя някаква голяма изненада на приятеля си..малко разнообразие Ще сме си сами в нас..имам вече някаква идея де..но и ако на вас ви е хрумнало нещо оригинално,казвайте! Благодаря предварително!

Зависи ... от колко време ходите? На колко сте?
    Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]

Супер фен Аватара на myNameIsImmortal
    С една дума: фантазия..
    Всеки ще каже сготви му нещо, сипи вино, свещи..
    А cherinka ще каже да сложиш 1 кашон свински пържоли и 1 каса бира
    Но според мен като му сготвиш нещо, му сготви нещо оригинално.
    Например като седнета за десерт му сложи 1 палачинка и пред него с черпака напиши името ну на палачинката, свий я и я изяж и му кажи, "Ако дойдеш в спалнята с мен, ей така ще те излям"..

Креатив..

ами аз съм на 16..той на 19 и ходим от година

Град
    Някъде на юг!

Re: Изненадааа

Цитирай Първоначално написано от unwanted
    Здравейте! В петък искам да направя някаква голяма изненада на приятеля си..малко разнообразие Ще сме си сами в нас..имам вече някаква идея де..но и ако на вас ви е хрумнало нещо оригинално,казвайте! Благодаря предварително!
    Za men nai-golemata iznenada koiato moze da mi naoravi priatelkata mi e da sgotvi (kolkoto i banalno da zvuci)!!!!
    Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.

Мега фен Аватара на Hilary_
    Стриптийз...сготви му...заведи го някъде на ваше любимо място...подари му нещо... ако ти трябват още идеи казвай...

аххх благодаря ви много наистина...имам ужасния навик да го глезя страшно много

Хмм ... Ами идеята за филм е изтъркана, така, че отпада. Мисля си за свещи, без лампи, шоколад, сметана ... сещаш се какво да правиш с тях, нали?
    Друго, което се сещам, е да му направиш плодова мелба със сладолед, на леглото сте, намазваш устните му със сладоледа, и после става 16+ ... можеш да пробваш и с някакви аромати в стаята, примерно с лавандула :P

да и аз съм си мислела за това със сладоледа...свещите са нещо задължително,днес купих 50

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    направи му салата, сипу му ракия и му изтегли някой хубав мач да гледа.
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

А ти какво си измислила да направиш?

амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно

ако имате някакви сладки идейки давайте

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате се но просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно
    по пикантно, замени сладоледа с люти чушки или чили
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    по пикантно, замени сладоледа с люти чушки или чили
    направи му стриптиззззз
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    уоу...ти си мечтата на голям процент от българските момчета...бас хващам...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си