- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Изненадааа
Здравейте! В петък искам да направя някаква голяма изненада на приятеля си..малко разнообразиеЩе сме си сами в нас..имам вече някаква идея де..но и ако на вас ви е хрумнало нещо оригинално,казвайте!
Благодаря предварително!
Зависи ... от колко време ходите? На колко сте?
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
С една дума: фантазия..
Всеки ще каже сготви му нещо, сипи вино, свещи..
А cherinka ще каже да сложиш 1 кашон свински пържоли и 1 каса бира![]()
Но според мен като му сготвиш нещо, му сготви нещо оригинално.
Например като седнета за десерт му сложи 1 палачинка и пред него с черпака напиши името ну на палачинката, свий я и я изяж и му кажи, "Ако дойдеш в спалнята с мен, ей така ще те излям"..
Креатив..![]()
ами аз съм на 16..той на 19 и ходим от година
Za men nai-golemata iznenada koiato moze da mi naoravi priatelkata mi e da sgotvi (kolkoto i banalno da zvuci)!!!!Първоначално написано от unwanted
Cogito ergo sum legit Rene, ego lego unicus sum.
Стриптийз...сготви му...заведи го някъде на ваше любимо място...подари му нещо... ако ти трябват още идеи казвай...![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
аххх благодаря ви много наистина...имам ужасния навик да го глезя страшно много![]()
Хмм ... Ами идеята за филм е изтъркана, така, че отпада. Мисля си за свещи, без лампи, шоколад, сметана ... сещаш се какво да правиш с тях, нали?![]()
Друго, което се сещам, е да му направиш плодова мелба със сладолед, на леглото сте, намазваш устните му със сладоледа, и после става 16+ ... можеш да пробваш и с някакви аромати в стаята, примерно с лавандула:P
![]()
![]()
![]()
да и аз съм си мислела за това със сладоледа...свещите са нещо задължително,днес купих 50![]()
направи му салата, сипу му ракия и му изтегли някой хубав мач да гледа.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
А ти какво си измислила да направиш?![]()
амиии първо да му сготвя нещо..палачинки омлет или нещо такова...след което да го заведа в спалнята където ще са свещите ииии сладоледа и щорите ще са пуснати...и сешате сено просто си мислех че това е много изтъркано..и исках да стане по...как да го кажа...пикантно и интересно
![]()
ако имате някакви сладки идейки давайте![]()
по пикантно, замени сладоледа с люти чушки или чилиПървоначално написано от unwanted
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
направи му стриптиззззз
![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
уоу...ти си мечтата на голям процент от българските момчета...бас хващам...Първоначално написано от unwanted
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3