- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждате ли се когато....
Харесва ми,но отначало ми беше странно,защото имам огромен гъдел...свиква се![]()
Приятно е ... но не и възбуждащоПравили са ми го .. моят приятел се възбужда,когато някой му смуче пръстите на ръцете
![]()
I walk through the valley of the shadow of death
I’m not scared cause You’re holding my breath
I only fear that I don’t have enough time left
To tell the world that there’s no time left
+Първоначално написано от GreenFairy
![]()
Real Friends Don't let You do Silly Things... Alone [SuN]
Бахти хигиеничното ...![]()
![]()
![]()
Всичко е позволено... стига да не ни хванат! ;]]
НИКОГА НЕСМЕ ГО ПРОБВАЛИ И НЗ КАКВО Е ЧУВСТВОТО.. ?
Първоначално написано от xplay
Пффффф, вие ме изумявате с коментарите си.
Никой не е пробвал нещо по-различно и веднага се обажда...
При мен се случи спонтанно.. мда, целували са и са ми близали краката, супер якото еНевероятно усещане е и не виждам нищо гнусно, супер готиното е
))
И стига с тея хигиени, много ясно че никой не тръгва да целува неумити крака...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
И все пак някои се възбуждат точно от миризмата. Или от мръсни крака (отричам да съм от тях, аз обичам чистичко).Първоначално написано от jghgh
![]()
Auf dem Weg in eine bessere und gerechte Zeit
Oder bist du selbst in Wahrheit f test test
ХАхахаха не поне аз не съм близалама нещо не ми се нрави идеята
не стаа
![]()
КаРай Да ВъРвИ пЪк КаВоТо Ще Да СтАвА
на моя интимен партньор много мухаресвало да му смучат палците и го възбуждало страшно мн, но аз не искам, за това пък приятелката му му го прави постоянно
Не съм го правила,но съм чувала,че е възбуждащо
Fооtfetish ненавиждам го...звучи ми супер гнусно...и не бих дала на никого да ми смуче пръстите на краката... нито аз неговите...![]()
предпочитам масажа пред това да ми смучат пръстите. Ако пичът те кефи всичко е готино.
Изобщо не бих го пробвала това...звучи отвратително.![]()
Първоначално написано от CwalkIn
давам да ми ги смучат само ако обещаят и да ми изгризат ноктите
Първоначално написано от Glezanka
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Мен ме възбужда мъничко , когата мен ме ближат по пръстчетата и на ръцете и на краката и мнооооого ме възбужда дори самата мисъл че ще ме ближат и на други места после![]()
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
![]()
![]()
тва е гавра ве
тоя ако иска и петите да ми оближе така ама лятото като съм ходил някаде с чехлите и краката ми са потни и целите в кир
![]()
Не е ли ясно ?! Койту за дето съ е запътил там ши и утиди ! <- Тая мъдра мисъл я запомни от мене!
Да обожавам на металиски като си събуят лятото кубинките потния и палец с топченца от чорапа да го ближа и смуча (puke)
Ха-ха луд си братоПървоначално написано от AlokiNn
![]()
![]()
На мен лично въобще не ми се струва възбуждащо , а ако я докопам се съм и почнал от пръстите на краката да знаешминавам я "Шопар как минава през градина с лалета"
![]()
+1Първоначално написано от MoHuTo
Офф , вие за баня не сте ли чували?? Нехигиенично и гнусно било.
Мен ме възбужда особено много пък , а и имам малко гъдел там. Та яко си е , а после и като продължи нагоре , нагоре по крака ми ...![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
И ти стига до путката и се кефиш.. ма много малко жени имат перфектния крак на което 1 момче се радва също